• 20ats.

    Gal patarsit kur pirkti kėdutes kūdikių maudynėms?

    teko matyti šaunia kėdutę maudymui, kuri prilimpa prie vonios dugno, o mazylis pasodinamas i šią kėdutę su žiedu. Saugu, smagu mažyliui .:) Kur galima tokia Lt įsigyti. Ačiū.

    IngnaĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Na va, kiek gerų atsiliepimų, bet jau ko gero per vėlu pirkti:) Kažkaip vienu metu irgi sunkiai buvo susitvarkyti su maudymu, nors nuo pirmų dienų maudau viena tik vyra padeda apipilti švariu vandeniu ir iškelti iš vonelės. Naudojau gultuką, kuris dar kartais irgi įdedamas į vonelę. O kai pradėjo sėdėti, dedu poroloninį paklotą į vonelę ir joje visai gerai sėdi kol išplaunu galvą (būna paguldau ant rankos ir kita ranka išplaunu šampūną) ar visą pamuiliju:))) Nes mums sėdėti greitai nusibosta, reikia kranus pačiupinėti ir visa kita išmėtyti. Dar maudomės vonelėje, įkeltoje į vonią. Nors esam didžkės, bet pilnai pakanka vietos ir vonelėje, į vonią dar nesikraustėm.

    elegancija

  2. 2

    O as kazkaip manau, kad nera tos kedutes vaikui butinos. Jeigu mazius jau moka pasedeti, tai tegu ir sedi sau pats, stiprina nugaryte, taskosi laisvai, o mums belieka tik juos akylai priziureti. O kedutes greit isaugamos ir paskui dulka rusyje, bereikalingos islaidos, tik kad tevams grazu. As geriau vietoj mandru keduciu siulyciau gudresniu vandens zaisliuku nupirkt, kurie prie vonios sieneliu klijuojasi, kazka daro ir t.t. Bus vaikui naudingiau.

    Agne

  3. 1

    vaiku prekiu parduotuvese yra

    ruta26

  4. 1

    net nezinau..nenaudoju tokios kedutes..bet turbut vaikuciu pardotuvelese buna

    ingrandr

  5. 1

    As irgi turiu sia kedute. Tiesiog net neisivaizduoju vaiko maudyniu be sios kedutes, nes musiske yra su termometru, kuris nuolat rodo kokios temperaturos yra vanduo. Pirkom internetu CIA https://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles--naktiniai-puodukai/,prid.1387

    Sange

  6. 1

    as maciau Vaiku mieste,bet nesusigundziau...o pasirodo be reikalo...

    gintarep

  7. 1
  8. 1

    mes pirkom Vaiku mieste, ten tikrai buvo dvieju rusiu, mes pirkom pigesni mokejom apie 70 lt, tikrai fainas daiktas, mano drauge kai pamate, tai sake, kad nerealus dalykas, o jai taip sunku buvo maudyti savo isdykeli, o tada dar nebuvo tokiu isradimu

    Lemonmint

  9. 1

    Anonimas teisus. Toje kedute vienam daug lengviau numaudyti vaika, nes nereikia jo prilaikyti ir abi rankis buna laisvos. Tai ypac aktualu plaunant galva. Tad be jo galima tikrai apseiti, bet tai labai palengvina buiti.

    Ausra

  10. 1