• 35ats.

    sveikos mano angeliukai miega iskilo toks klausimas gal ir kvailas del maziuku vardu uosvene reikalauja lietuvisku anuku vardu jonas petras juozas bet as kategoriskai atcisakau man noretusi tuos kurios isrinkom su vyru tai iskele baisini skandala

    mamutis31-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Labai grazius vardus isrinkot. Tavo vietoje nekreipciau demesio i uosviene. Jus tevai jus ir renkate savo vaikams vardus. o seneliai gali tik savo nuomone pasakyti, o ne galutini sprendima daryti. Tik jokiu budu nepasiduok uosvienei, nes jei paklausysi, visa gyvenima tau kontroliuos ir kis savo trigrasi.

    kvapni_feja

  2. 4

    Be abejones tevu nuomone svarbiausia.Apsipras uosviene.Juk ne vardas,o pats vaikas yra svarbiausias.O jeigu kalbeti apie ,,Jono'' vardo lietuviskuma...buvau nustebusi,kad Norvegijoje sis vardas yra vienas is populiariausiu.Mano vyras siule musu vaika taip pat Jonu pavadinti.Deja issirinkom kita,ne toki populiaru.

    vilem

  3. 4

    uosviene sau graziais vardais vadino savo vaikus, dabar jus vadinsit kaip norit :) juk nemyles vaikucio maziau, jei vardas nepatiks, o laikui begant ipras :) kai mes varda isrinkom, tai irgi tik kraipe galva dauguma, pavadinom kaip norejom, o dabar niekam nebekliuna vaiko vardas :)

    Smillgele

  4. 4

    mes su vyru isrinkom deividas mantas ir nojus

    mamutis3

  5. 3

    tevu reikalas koki varda duoti.. be to gali sakyt jonas, juozas, tomas ir tt tai katalikiski vardai ir bet kurioje salyje kur praktikuojama katalygybe jie yra, pagoniski vardai vejas, vakaris ir tt yra ietuviski, gali paaiskint jeigu neskiria kas lietuviska kas ne

    vejune

  6. 3

    Deividas labai grazus vardukas,o ir kiti jūsų parinkti grazus.
    Deje jau ne Juozų ,Petrų... laikuose gyvenam.
    bus patyčų mokykloje, ...
    Tikrai neduokite tokio vardo naujai kartai.Nes vaikui tai visą gyvenimą juos nešioti.Nuo vardo labai priklausys ir asmenybė ateityje žmogaus.
    Be to ir žmogaus įvaizdis ateityje su turimu vardu taip pat turi sekmėse labai didele reikšmę tarp kitų tiek tarp bendraamžių vaikų, paauglių,tiek ir suaugus vyrams tarp kolegų.
    Turite savo pasaulį,savo požiūrius,tai tik jum ir spresti kaip kurtį ir koks jis bus ateityje.Jūsų sprendimų suaugusių žmonių niekam nevalia reguliuoti.Galima patarti tik,o ar pasinaudosite ar ne ,patarimais tik jūsų valioje.
    Tai sakau pagal savo patirtį.
    Antrają dukra vyrui nusileidau duot varduką tokį,kokį jis norėjo.nors man buvo labai negražus ir mergytei tikrai visai netinka.
    Pasekmė tą,kad ji iš tiesų su savo vardu labai nesugyvena,tiesiog jo nekenčia visada norėjo pasikeisti,lir manau pasikeis.

    Anonimas

  7. 3

    man nenurodinėtų nei mano tėvai tuo labiau uošviai kokius vardus rinkti mano vaikams.

    emiliukas

  8. 3

    zinok, kaip supratau is tavo pasisakymo "bendrauk" skiltyje, kad tau uosviene visiskai nepadeda del vaikiuku prieziuros ir kt reikalu, ir net nesiruosia, motyvuodama tuo, kad jai sveikata brangesne o su trim kudikiais tik vieni nervai, tai zinok, net nesvarstyciau tokios galimybes, kad paklausyti jos nuomones, tiksliau, panasu, reikalavimo...
    suprantu, kad nesinori gal sau nervu gadintis, gal imi i galva labai jos tuos skandalu kelimus ir pan., bet stenkis isvis nereaguot - duokit vardus kokius jus sugalvojot, tikrai daug grazesni, bent man.. juk jusu vaikai ne jos...
    nenoriu izeidinet, bet man susidare ispudis, kad ji labai savanaudiska pikta moteris...
    dabar turi tris stebuklus, del ko gyventi ir stengtis, neaukok nieko del zmoniu, kurie abejingi tavo situacijai, nors realiai ja galetu labai palengvinti - ir nesvarbu ar tai kalba apie vaiku vardus, ar atsiras dar kazkokiu "patarimu-reikalvimu"

    Anonimas

  9. 3

    manau nera jai ko kelti skandalo jusu vaikai....

    Anonimas

  10. 2

    beje nojus tai katalikiskas varda stoks kaip jonas, tad gal jums abeim toki rinkti kad ir katalikiskas ir jums patinkantis

    vejune