• 21ats.

    Ar pietukams uztenka vienos sriubytes?

    Mano abu vaikuciai labai megsta sriubas, jei jau maitinu tai praso dar ir dar, kol suvalgo kiekvienas po suaugusio zmogaus porcija. Po to aisku antro patiekalo nenori, o as ir neverciu. Dazniausiai puikiai valgo pusrycius (kasdien vis kitokius), pietus (sriuba maitinu tik 2-3 kartus i sav., o kitom dienom valgo mesa su garnyru, makaronus ir t.t.) ir puikiai valgo socia vakariene. Tarp maitinimu uzkandziauja. Taigi ar uzteks jiems kartais pietums vien sriubos?

    1dziulsVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau uztenka, jei truktu vaikuciai prasytu valgyti. net kudikis parodo kad yra alkanas tai didesni vaikuciai tikrai nevaiksciotu alkani :)

    arcita

  2. 2

    ir manieji sriubos kartais po dvi porcijas suvalgo, antro jiems nebereikia, aš ir nekišu, tik vyresnė darželyj valgo dar ir antrą patiekalą, bet ten pas juos sriubybės mažiau būna nei namuose aš įpilu :)

    auvilė

  3. 2

    pas mus tas pats,uztenka tik sirubos,tai nezinau kaip bus kai iseis i lopseli

    ruta26

  4. 2

    zinoma, kad uzteks.manoji pavalgius sriubosdaugiau nieko nenori..normalu,kokie gi ju skrandukai dar.

    bantukas

  5. 2

    pagal jusu aprasyma, manau valgo gerai, ir uztenka jiems ir sriubytes, nes kaip sakot valgo sriubos didele porcija, o ir vakare uztat dar valgo ir socia vakariene

    Pingvin

  6. 2

    Pas mane taip pat, per pietus dukryte vailgo tik sriuba, cia buna apie 13-13.30, po to einam miegucio ir jau kai atsikelia valgom taip vadinama antra patiekala (17val). Veliau varskytes, jogurtelis, obuoliukas ir pan. Pienukas pries pat miega.

    SweetCherry

  7. 2
  8. 2

    tai aišku užtenka, nebutina visada valgyti 2 patiekalus. virk sriuba ivairia , su mesa ir bus gerai , nors ir tos mesos nebutinai kiekviena diena , sunkiai virškinasi

    IlonaP

  9. 2

    Zinoma uztenka, vaikuciu skrandukai ne guminiai, pavalgo sriubytes, dar jei sakai didele porcija, tai nieko kito ir nebenori :) o kad sriubyte valgo ir megsta tai labai gerai :)

    Smillgele

  10. 2

    i sriuba idekite mesytes visko ir liuks viiskas gerai

    Anonimas