• 8ats.

Atsakymai

  1. 3

    As netikiu visom tom naminem priemonem. Duok kuo dazniau zysti vaikui kruti, jei yra sukietejimu maitindama masazuok kuritne sukamiaisiais judesiais. Pries maitinima gali nueiti i silta dusa, viskas atsipalaiduoja ir geriau iseina pienas vaikui traukiant,

    kvapni_feja

  2. 2

    Ar galima kudiki maitinti tuo pienuku,ar tik nusitraukineti?

    macinai

  3. 1

    O gal tik perpute?! Nera taip baisu tada,po keliu dienu praeis.Dek kopusto lapus,labai padeda

    sandi

  4. 1

    pritariu kvapniai fėjai. maitindama stebėk, kad teisingai būtų įsikabinęs į krūtį, ir, pakartosiu, kuo dažniau duok iš tos krūties, ir būtų gerai kuo įvairesnės pozom.

    Rugsėja

  5. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/2897/mamytes-ar-susidurete-su-kruties-mastitu-kaip-gydytes

    http://www.mamanija.lt/klausimai/891/ar-kuri-nors-maitinant-turejote-mastita-kaip-ji-issigydete

    http://www.mamanija.lt/klausimai/28475/mastitas

    http://www.mamanija.lt/klausimai/4517/kaip-gyditi-mastita-sos

    Anonimas

  6. 1

    gali,aisku,tai gali pvz duot dazniau valgyt vaikiukui,tainereikes nusitraukinet.. :) O siaip as tailabai daug [pieno turtedavau,ir stabeliuodavau kameroj:) nes kai privalejau nutraukt maitinima,dar paskui buvo daug mano pienuko..tai ar koseiar kam:) gerai buvo:)

    _Lika_

  7. 1

    butina maitinti,jis iostrauks uzdegima,nusitraukinet pieneli reikia,o kad karsti nuimtu,labai padejo kopustu lapai..

    _Lika_

  8. 0

    turejau,bandziua visus laidiskus metodus,bet viskas veltuj,galutinis gydymo procesas,buvo ligonineje masazai,iki alpimu,ir galiausiai operacija,nes jau kitos iseities nebebuvo.
    Bet kaip kazkuri sake ,gal perpute,nes labai skaudedavo man,vos nuo menkiausio vejuko,ar skersvejo,negaledavau geldavo visa kruti,o pvz nuo mastito labai skaudedavo kruti,pvz duse net tekdavo ranka prilaikyti kruti,kad nebutu to zverisko tempimo...beg pas ginekologe savo kad apziuretu ir ji tiksliai pasakytu,nes deja as pora dienu per velai nuvykau,todel teko i skyriu gultis tik,o buna kad kitom ismasazuoja.

    Rakolina