• 28ats.

    sveikos kaip manot jus i toki dalyka as nenesioju vestuvinio ziedo nes per didelis sumazint negaliu nes ji su akutem,pradejau gauti priekaistus is zmoniu kad jei jau uzmove tai nusimti negalima (vyras tai delto nepyksta)

    jolakacieneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as taip pat manau,kad cia jusu reikalas,nesuprantu koks kitu reikalas.

    aronas

  2. 2

    maziau kreipk demesi ! dar cia atsiranda visokiu PRIEKAISTAUTOJU !

    CARIBIO

  3. 2

    as irgi nenesioju ir nematau tame bedos.

    1dziuls

  4. 2

    na o kaip jums nešiot jai didelis, pamesit juk. nekreipkit demesio i žmones , juk savo gyvenima gyvenat

    IlonaP

  5. 2

    ne zmoniu reikalas cia tikrai... buna kad sutuoktiniai isvis nenesioja ziedu. pvz retas kuris vyras nesioja vestuvini zieda, ypac jei dirba fizini darba. neimciau i galva isvis tokiu komentaru ypac jei vyras nepyksta :)

    arcita

  6. 2

    tikrai netasakinetau i kitu tokius komentarus.o jei ikyriai klausinetu tai juokais atkirstau ,ieskau kito ,arba ,kad be ziedo legviau kitus vyrus akutem saudyt .as ir kartais nusiimdavau zieda bet niekam net i akis nekrizdavo o tuo labiau klausymu nekilo del to .

    lina38

  7. 2

    na man taipogi kaip ir jum ziedas paliko didelis tai as ant vidurinio pirsto nesioju

    simka

  8. 2

    kad ir su akutėm žiedas tikrai jį galima pamažinti. mano nuomonė tokia, kad vestuvinis žiedas privalo būti ant rankos tiek pas vyrą, tiek pas moterį.

    iinnggaa

  9. 2

    gali ant grandineles pasikabint ir ant kaklo nesiot..bet na as tai nesioju,visur ir visada,vyras irgi,tik per krepsini nusiima, kad kas pirsto nenuplestu..cia kiekvienos seimos pasirinkimas..:)

    bantukas

  10. 2

    Kai žiedo nenešioja, tai kyla kitiems visokiausių minčių, todėl ir aiškina, ar jaudinasi dėl jūsų, gi visokių prietarų yra. Kai žiedai nešiojami rimtesnė santuoka gal atrodo, požiūris žmonių, kurie sudarė santuoką... Aš norėčiau, kad abu nesiskirtų su žiedais, todėl geriau santuokos žiedus darytis kuo paprastesnius, bet patogesnius :D

    Rugsėja