Atsakymai

  1. 3

    Be jokių išimčių visi žmonės yra emacionalus.Todėl proveržos nesusivaldymo tam tikrose situacijose,taip pat paliečia ir save laikančiais, ar isivaizduojančiais aukšto lygio idealistais ar intelektualais žmones.
    tad jei išsprudo, tai nereiškia kad žmogus jau neintelektualus.
    taip mano tik isižeidusiojioji pusė .
    Na,o pats intelektualas ,bet kieno kito kritiką ar pravardžiavimą,išvadinimą visada priima kaip komplimentą,iš kurio daro išvadas,išsiaiškinti priežasčiai, o kodėl gi būtent taip išvadino priešininkas.
    bei neparodo nei nepasitenkinimo,nei pagiežos.

    Anonimas

  2. 3

    pagal situacija priklauso...mes su giminaite save galim viesumoj pavadint ,,durnelemis'' ir tai suprantam ne kaip pazeminima ar kazka pns o kaip juoka :)

    CARIBIO

  3. 3

    Kas tas auksto intelekto lygis? Tai jei esi ispruses, baiges mokslus tai nebe zmogus? negali nusikeikt, ar ar tureti savo zodyne ne tik terminus, bet ir vaizdingu apibudinimu, metaforu ir t..t.???
    dar neaisku, kas ta viesuma, kokiom aplinkybem ir t.t. jei eina gatve "auksto intelekto moteris" su ta drauge ir jos kazka aptarineja, krizena ir ji ja pavadina trenkta, tai nieko blogo nematau .... ir zodis "trenkta" nera jau toks blogas....labai jau kategoriskai suformuluotas klausimas.

    reda83

  4. 3

    leistu sau ar neleistu cia jau pagal kiekvieno isprusimo laipsni... turiu pazistamu, kurios tokios inteligentiskos, protingos o prie zmoniu gali drasiai leptelt ka nors nemalonaus. as sau to neleidziu nes kad ir kokia nuomone turiu apie zmogu nedarau gedos nei jam nei sau, net jei pokalbis asmeniskas o apie viesumoj pasakyta replika nera net kalbos. tiesiog ne taip mane auklejo.

    arcita

  5. 3

    idomu, kas matavo intelekto lygi, kad sakai auksto

    efkute

  6. 2

    pas aukšto intelekto moterį turėtų ir kultūra būti ir taip nevadinti net ir geriausios draugės.

    iinnggaa

  7. 2
  8. 2

    is tokiu dar galim isgirsti daugiau

    Anonimas

  9. 2

    išvis ar viešumoje ar ne tai ne esme, reikia visada tureti gerus santykius, ne tik užsideti kauke prie kitu. manau ir aukšto ir kitokio intelekto žmogus gali tai pasakyti. jaigu tai ivyko del kažko susipykus , tai tiesiog galejo buti proveržis ir jai paskui yra atsiprašoma tai manau ne pasaulio pabaiga, o gal ta drauge pirma ižeide kita , tuomet suprantama , kad žmogui irgi išsiverže emocijos. nematau čia tragedijos , visi esam žmones ir ne kažkokie idealai , ir kartais pasakom visokiu žodžiu ,

    IlonaP

  10. 2

    na ta pagarba dar reiktu pelnyti, o reikalauti gali kiek tik nori - jei pati negerbia tai uz ka cia ja gerbti :D

    arcita