• 41ats.

    Kaip vertinate vyriausybės planus mažinti motinystės pašalpas?

    Gal zinote: vis kalba per zinias, kad mazins motinystes pasalpas, o siandien sake, kad nori uz pirmus metus 85% moketi, uz antrus 50% algos, ar cia mazins busimoms ar jau isejusioms motinystes atostogu mamoms?

    mysteryyPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    kodėl jie savo algų nenumažina viska tik sugeba iš vaikų atimti:(:( labai gaila,kad jie mato tik tokia išeitį:(((((

    staponkute

  2. 5
  3. 5

    o man atrodo kad nemazins, nes kaip grybauskaite pasake tai bus paskutineje vietoje bandant sutaupyti pinigeliu vyriausybej...kazkaip manau kad nemazins:)

    Doviliuke

  4. 5

    mano akim teisybes nebuvo ir nebus. jiem nera aktualu, mama, vaikas, senas, jaunas.... gaila, kad viena sako, o kita daro........ o paskui stebisi, kad visi is LT bega. tai kaip nebegti?

    ausra2

  5. 5

    Teisingiausia būtų, jei mamyčių visai neliestų.

    trejetukas

  6. 5

    as tada mamu mitinga organizuosiu:DDDDD

    kristale

  7. 5

    mes zinok visos tiek pat zinom kiek ir tu.. man taip atrodo:)))
    as tada mamu mitinga organizuosiu:DDDDD

    kristale

  8. 4

    Na, jei jau nėra kitos išeities, kaip tik mažint mamyčių pinigėlius, tai bent galėtų ne tokiais kiekiais mažint. Juk sau algas tai tik keliais procentais susimažino (ir tai tik "dėl vaizdo"), o iš mūsų nori net 25 proc iš karto atimt. Tai tegul paima 5 ar 10proc, bet ne šitiek.
    Mysteryy, tu dabar įsivaizduok kaip atrodytų, jei padarytų pagal tavo siūlymą. Tarkim išėjo mamytė motinystės atostogų šį mėn ir jai visus du metus mokės po 100 ir 85 procentus. O va aš motinystės atostogų išeisiu už trijų mėn ir jau tada man mokės 85 ir 50 procentu. Praktiškai abi auginsim vienu metu vaikučius. Tai kur ta teisybė?

    trejetukas

  9. 3

    ka jie supranta,turbut nezino kiek vaikam kainuoja pamperiai ir kiti butini dalykai,misinukai taip pat nera pigus...!

    daina

  10. 3

    na nieko cia per daug neprivertinsi, jie nebeturi kaip skolu padengt, bet va skolas patys ir padare tik jas padengti nori jau is kitu kisenes...
    mastant logiskai geriau kelis procentus nuimtu nei valstybe taptu nemoki... nes jei taip atsitiktu tai vertume visi :) prikalbet nesinori, bet geriau jau taip nei trumpintu vaiko prieziuros atostogas.
    p.s. man tai nepatinka bet tai geriausia blogybe is visu...:(((

    prasau stai ka skelbia delfi psl http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=22682044#a_emb_124522072904661_190

    poolman