• 8ats.

    Kuo uzimat savo metu astuoniu men. vaika? kokius zaidimus zaidziat ir pan.?

    Laba diena. Turiu dvi dukrytes - didzioji 1m.8 men, mazoji 3 sav. Esme ta, kad didzioji labai daug demesio reikalauja, aisku, taip ir turi buti, ir yra labai aktyvi. Gal turite patarimu kokia veikla su ja uzsiimti, kad sudominti, nes tie zaidimai, zaislai jau nusibodo. Kai atsirado sesyte, didzioji viena net ir anksciau zaistu zaidimu ar senesnes veiklos nebeuzsiima. Visa diena su ja reik dirbti. gal galite pasiulyti, ka mums veikti?

    Aciu labai uz atsakymus!

    saginta1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano sunus siuo metu maziausiai zaislais domisi. Tiesiog leidziu tai kas jam patinka, aisku ne viska :) Megsta is vienos lentyneles i kita delioti puodelius, arba isisuka i makaronu lentyna ir su jais zaidzia, dar vonioje megsta mamos buteliukus kraustyti :) Dar duodu teletabius paziureti per kompiuteri ir pan.kartu tvarkomes ir pan. Su zaislais mazai zaidzia, tik ant stumdomos masinytes megsta vazineti, vienintelis issigelbejimas.

    kvapni_feja

  2. 2

    na zaisdavau vasara laukia jam patikdavo vanduo pastatau koki kibiriuka puoduka irjis pilsciodavo,o kambary visokius dviratuku veziodavau paskui su zaisliukais zaisdavom,ta toki mama slepiasi jis iiesko:)

    Anonimas

  3. 2

    na jusu mazyle tikriausiai jaucia kad sesytei visas demesys nukreiptas ir jai idomu sesuo o ne zaislai :) o siulyciau su didziaja viska kartu daryt einet pampi keist sesytei eikit kartu tegu padeda paprasykit jos kad krema pampi paduotu ir pan. jei bus i domu ir savotiskas zaidimas :) eikit i lauka pasivaiksciot visos trys

    penktadiene

  4. 2

    manajo nereik uzimt puikiai zaidzia pats su masinelem, rikiuoja jes i garaza stumdo :) spinteles pakrausto masinu prideda :D o jei jau viskas atsibodo tai einam i lauka pasivaikscioti, arba ijungiu filmuka. o labiausiai megstamas zaidimas begti aplink stala ir pasislepti (o slepes ant akiu rankas uzsideda ir atsitupia) ir tipo jo nera :D

    penktadiene

  5. 1

    mes piesiam,zurnalus vartom,knygutes skaitom, burbulus puciam,valgyt darom,namus abi tvarkom:)gaudyniu zaidziam,slepyniu ..oj ko tik neprisimastom:)) zaislu deze liudi, nes dazniausiai buna ne nepaliesta...

    bantukas

  6. 1

    Ateiciai turiu issisaugojus kelias svetaines, kur pilna uzsiemimu su mazais vaikuciais :) Mums dar truputeli paaugti iki to reikia, bet dalinuosi, gal surasite kokiu nors ideju:
    http://amatukai.lt/
    http://www.confessionsofahomeschooler.com/blog/2010/05/prek-numbers-shapes-colors-review.html
    http://isivaizduokvaikyste.blogspot.com/
    http://www.austejosblogas.lt/category/darbeliai/1-3-metai-darbeliai/

    Smillgele

  7. 0

    Veikiam daug ir visko po truputi,bet mano vaiku amzius kitoks sunui 1m10men,o dukrytei 3m,tai galiu uzimti abu vienu metu,kai geras oras daug laiko praleidziam lauke zaidimu aikstelese,kartu tvarkomes,piesiam,lipdom is plastilino,kai isvis atsils baseiniuka nupirksiu,jog galetu kieme turkstis,kygutes vartom,mokomes nauju zodziu,ir gydytojais tenka pazaist ligone vaidint,o buna,jog ir as vaikams pabostu,tai patys pazaidzia,kamuoli lauke pameto ar siaip su zaislais uzsiima:)

    Bosiene