Atsakymai

  1. 6

    O visaip būna,kartais einu iškėlusi galvą ir matau visokias smulkmenas,o kartais,net nepastebiu pažįstamos einančios pro šalį;-)....

    debesėlis

  2. 4

    Kai stumiu vezima,ziuriu i vaika ir kur vaziuoju :) Kai einu viena, zvalgausi aplink aukstai pakelta galva,o ar matau,kas darosi aplink,priklauso nuo nuotaikos :)

    almyte7

  3. 4

    dazniausiai dairausi i sonus... ir netik eidamas o ir vairuodamas :DDD

    poolman

  4. 4

    Ziurint kur. Pas mus gatve einant daznai ziuriu zemyn, kad neilipti i bala, neuzkliuti uz plyteles ir pan. :). Kitame mieste dazniausiai ziuriu aukstyn, kad pasigrozeti pastatais ir nauja aplinka. Is tikro daznai ziuriu i zmones, gal del to dar niekas nera sakes, kad prabegau pro sali :). O visa visuma geriausiai matau gamtoje (ne gal tik ne miske :)). Nors cia klausimas buvo apie gatve.... :)

    Ausra

  5. 4
  6. 3

    Dazniausiai ziuriu tiesiai ir kartais atsisuku i parduotuves vitrinas pavarvint seile :D

    auksinis_drugelis

  7. 3

    Buna visaip. kai einu su mazium, tai visas demesys tik jam ir keliui, kad kur neuzkliutumem. Kai vaikstau viena, tai megstu pasidairyti, uzsisvajoti, bet nebuna taip, kad pazistama zmogu pro sali praleisciau ir nepastebeciau. Aisku, ir akis i zeme reikia kartais ibest, kad kur nenusivoliotum uzkliuvusi :))

    Agne

  8. 3

    aš visuomet gatve einu pasitempusi, aukštai iškelta galvą, tik ne visada viską aplink pastebiu, nes dažniausiai būnu užsisvajojusi.

    Shoricel

  9. 2

    Ir aš dažniausiai bėgu, skubu ir dar ką nors užsigalvojus būnu...

    Jorkaile

  10. 2

    jei skubu, tai visada ziuriu po kojomis,na kad netycia kokio zuikio nepagauciau, o jei einu pasivaikscioti tai visada dairausi:)

    agira