Atsakymai

  1. 3

    taip senai buvo,kad ir nebepamenu:)

    gabija1

  2. 3

    per klasioke. susitikom, pradejom draugauti ir isdraugavom 8 metus iki vestuviu. dabar sia vasara svesim pirmasias vestuviu metines :)

    arcita

  3. 3

    Mūsų pažintis neeiline, vienas tranzavo, kitas pavežė, apsikeitėm numeriais, pabendravom, lb greit apsigyvenom kartu.

    Rugsėja

  4. 3

    Susipazinau su juo per savo klasioko isleistuves is lietuvos. Jis Yra mano klasioko vyriausiasis brolis :) atvaziavo kartu manes paimt. taip ir susipazinom. kaip ir visi vyrai bande uzlipt pirma nakti. Nedaviau nes buvau dar nekalta. uztai po to pradejo rasyt smsus. bendravom bendravom. paskui pasiule draugaut, ir pasake, kad ne nebutu rases man jei buciau pirma nakti jam atsidavus... :) draugavom 3 metus iki vestuviu.

    dellta

  5. 2

    su savo busimu vyru susipazinome per klaida sms zinutemis.draugavome apie 3 metus ir susituokeme

    ginnta

  6. 2

    pirma karta pamačiau prie parduotuves kai draugavau su kitu vaikinu dar , o paskui tas pats mano vaikinas mane nusivede pas dabartini manaji i namus ;D kai išsiskyriau su tuo, tada emiau su vyru susitikinet ir apsigyvenom po metu kažkur , gyvenam virš 2 metu , gegužės menesi vestuves , o spali gims pirmagymis ;)

    IlonaP

  7. 2

    susipažinom per tel :D jis gavo pusbrolio nr ir rašydamas jam žinutę,ne tą vieną skaičių paspaudė ir nusiuntė man.Pradėjom bendrauti.Apsigyvenom po trijų metų.

    Nojukas

  8. 2

    Susipažinom tokią ypatingą dieną,per Mindaugo karūnavimo dieną(liepos 6dieną).Pamenu kaip jis man nepatiko iš pradžių...o susituokėm po 6 metų draugystės:))

    vitalijus

  9. 2

    mano mama tuo metu draugavo su vienu vyriskiu is rajono... to vyriskio sunus bendravo su mano db jau vyru..ir kaip budavo, kad prasydavo merginu numeriu, tai va tam sarase atsiradau ir as;D nors niekada nebendraudavau iki tol, kai man paskambindavo nepazistamas, bet tas skambutis buvo kitoks:)) kazkaip radom bendra kalba...po kokio menesio gal daugiau bendravimo telefonu susitikom...is pradziu jis man patiko tik kaip draugas,maniau, kad negaleciau isimylet... bet..:) kazkaip greit viskas issirutuliojo i grazia draugyste.. po dvieju metu tokios grazios draugystes susituokem ir susilaukem dukters:) dabar jau dveji metai santuokoj gyvenam;)

    bantukas

  10. 2

    Mudu draugavom 6 metus,kai pastojau nebebuvo jokiu abejoniu,kad reikia susituokti.

    Linute39