Atsakymai

  1. 4

    prasau mamos kad nupirktu man dazu is bobuciu turguje(jie nukanda graziausiai) tada vaziuojam prisirinkti zoleliu, issitraukiu kruopu. graziai apdeliojam. i kapronine kojine idedam ir apvyniojam siulu. :) tada jau kai isvyniojam patepam aliejum, kad blizgetu :) pirmosios velykos vaikui musu bus siais metais, uoj pridauzys marguciu :)))

    dellta

  2. 3

    kai nelieka laiko pasiruosti tai visuomet perkame lipdukus

    gabija1

  3. 2

    as dazniausiai dazau su vasku, bet tokius margucius labai gaila dauzyti tad dazniausiai tokius tik dovanojam, o valgymui dazome iprastais dazais tik pries tai marguti apvyniojame ivairiais grudais, zolelemis

    ginnta

  4. 2

    as dazau svogunu lukstuose. prisuku su siuliukais zolyciu, medziagos skaiutyciu ir verdu puose su svogunu lukstais. graziai gaunasi ir jokios chemijos :)

    arcita

  5. 2

    Dažom su svogūnų lukštais,įvairiais lapukais apdedame kiaušinius,apsukame į kaproninę kojinę ir verdame puode su tuo svogūnų raugalu.Po to atvėsintus kiaušinius aptepame su aliejumi arba lašiniais,kad įgautų blizgesį.Ai,dar kartais aš mėgstu jau nudažytus kiaušinius paskutinėti su peiliu,pridarau įvairių žvaigždučių,taškelių,drūželių irgi gražiai atrodo:))

    vitalijus

  6. 2

    iki siol nuo mazens dazydavom su vasku ispaise o poto i dazus, buna ispaisai su vasku i viena spalva panardini tada papaisai dar ir i kita spalva.siais metais bandysiu su svogunu lukstais, galbut sveikiau ir paprasciau niekada pati taip nedaziau dar

    ritalija

  7. 2

    Su svogunu lukstais, zolytem, dar kartais dazais.

    kvapni_feja

  8. 2

    Man graziausi kiausiniai dazyti senoviskai :).Tai yra su svogunu lukstais ir zolytem. Atrodo mistiskai ,o ir dazu jokiu nereikia,naturalu.

    Linute39

  9. 2

    Kiaušinių lukštais,bei pasivaikščiodama po gamtą prisirenkų įvairių žolelių,lapelių,žedelių,pumpurėlių.
    Žoleles kruopščiai nuplaunu,ir drėgnom apdėlioju kiaušinius.Tuomet apsuku standžiai plona medžiagyte ar merliuku (tinka ir nedėvimų plonų pėdkenių susikarpyti lopiukai) ,tada apvynioju siūlu kad neišsivyniotų ir sudeliojų į verdantį vandenį jau su lukštais pavirintą. išeina labai dailus.Ir skirtingai ryškus.

    Anonimas

  10. 2

    marinaaa, reikia apvynioti kazkokiu bespalviu skuduru kiekviena kiausini, turbut del to, kad visu skirtingu spalvos nesusimaisytu ir silko rastas atsispaustu ant margucio :)

    Smillgele