Atsakymai

  1. 3

    seip kad grazu ir patogu, nes jai apsirengiu ar apsiaunu nesavo stiliaus batais rubais, jauciuosi labai keistai. tada atrodo kad visi i mane ziuri nes man kazkas negerai :D

    Gerdute

  2. 3

    Jau dabar žiūriu ne vien tik į grožį,bet ir į patogumą:)Kasdienai renkuosi patogius rūbus,batus ir šukuosenos kažkokios nesidarau,žiūriu taip,kad man patogu būtų ir kuo mažiau laiko užimtų plaukų tvarkymasis:)Kai jau kokia proga yra,tai tenka ir pasiaukoti vardan grožio,ir su nepatogia avalyne bei rūbais pabūti,taip pat ir akinius nusiimu per išskirtines progas,deduosi lęšius,nors ir velniškai nepatogu su jais:)

    vitalijus

  3. 2

    bandau tai suderinti, nors nemegstu aukštakulniu nes man nepatogu bet galiu gražiai atrodyt ir su žemakulniais patogiais batais. na o kokiai progai galiu ir ne taip patogiai apsirengt , grožis reikalauja auku ;)

    IlonaP

  4. 2

    as viska ziuriu kad butu patogu nes jai nebus patogu bus ir negrazu nes busiu susikausciusi:)

    Anonimas

  5. 2

    siokia diena kad butu ir patogu ir grazu :) na bet vezimo su aukstakulniais tikrai nestumdau gatvej. o progai esant aisku kad butu graziau jei imanoma :)

    arcita

  6. 1

    visos rengiasi pagalsavo skoni, o zinia kiek moteru tiek nuomoniu, kas vienai grazu, kitai galipasirodyti visai neskoninga.

    Lulu

  7. 1

    kad butu patogu ir greita :D nes jei pradeciau sukuotis pvz kaip graziau tai vaikas uzsirektu..

    Pingvin

  8. 1
  9. 1

    pirkdamasi kazk, iskart pagalvoju ar tai tiks prie mano jau esamu drabuzeliu, tai suteikia galimybe jaustis patogiai, ir buti graziai. Bet esme sio klausimo kiek gilesne, grozio savoka labai plati ir asmeniska, moteris turi tureti vidinio grozio, kazka, kas ja iskirtu is bent 5iu taip pat apsirengusiu kitu moteru

    shima

  10. 1