Atsakymai

  1. 3

    Mano dukrytė dar per maža, bet ugdysim patriotiškumą, kai paugs. Pirmiausia norime išmokyti mylėti žemę, medį, paukštį, o tada manau atsiras meilė ir savam kraštui.

    Lauryytte

  2. 3

    siuo meru gyvenam ne LT, o dabar jisdar mazas, jei cia liksim, aisku skiepiesiu meile LT, tikrai jos nejuodinsiu - galu gale ten ir gime, ten seneliai, gimines ir draugai gyvena.... pati LT kaip valstybe nekalta, kad ja valdo vis netike zmones...

    reda83

  3. 3

    Neugdysiu, nors gyvenu Lietuvoje, bet nesu pamisusi del savo krasto. Jei tik butu galimybe lekciau su visa seima is sitos supuvusios Lietuvos.

    kvapni_feja

  4. 2

    Be abejo kai paaugs bandysim lenk prie patriotiškumo. Pati esu patriotiška, nežinau, kas manyje tai įdiegė :D Na ir tėvelis vaikučio patriotiškas kažkokia prasme. Tai turėtų gautis natūraliai.

    Rugsėja

  5. 2

    kolkas dar neugdau, bet vyras patriotas tai veliau paziuresim kaip cia viskas bus :)

    CARIBIO

  6. 2

    Manau, labai svarbu. Mes su vyru esam uzkieteje patriotai, todel skiepysim tai ir savo vaikam.

    Kikymara

  7. 2
  8. 2

    Mano vaikas dar per mazas, bet, manau, kad ugdysime patriotiskuma ir meile savo krastui :)

    Smillgele

  9. 1

    Labai geras klausimas. mudu su vyru esame patriotai ir savo vaiką taip pat auklėsime patriotinėje, tautinėje dvasioje. Svarbiausia, kad vaikas žinotų savo Tautos tikrąją istoriją (o ne tą, kuri apgraibomis dėstoma mokyklose, perkeliant akcentus visai ne ten, kur jie turėtų būti), tad ją pasakosime ir skaitysime savo atžalai. Visų valstybių ir žmonių išsigelbėjimas yra Tautinės Valstybės, o ne kažkokie žydų globalistų gudrūs sapaliojimai apie utopinį globalųjį pasaulį, siekiant, kad finansinė valdžia būtų jų rankose.

    svarainė

  10. 1