• 7ats.

    Kas gali buti, jei skauda visa pilvo apacia ir desini sona? Tai ne apendicitas.

    Sveikutes mamytes, esu labai sunerimusi ketvirtadieni labai pradejo skaudeti visa pilvo apacia ir desini sona iskviete vyras greitaja nuveze i priimamaji pagulde i ligonine stebejimui del apendicito bet nepasitvirtino, skauda visa pilva. Apziurejo ginekologas sake viskas gerai, paskui padare ekoskopa tai sake yra 2 cistos prie gimdos, kaip tai gali but jei ginekologas apziurejes sake kad viskas gerai? kas gali but dar jei ne cistos??? labai nervinuosi ir prisigalvoju viskokiu dalyku

    vilma2009Moters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    NA GALI BUTI VISKO ...tavo suformuluotas klausimas labai idomus, nurimk pirmiausia . Gal tos cistos nera pavojingos ir arba subliuks arba teks ispjauti, bet del zalos tai nezinau ar bus. Pas mane buvo LABAI didele su puliais ir karauju, bet ispjove ir jau kita diena viskas buvo gerai :) tau kazka juk pasake ka darys toliau?

    CARIBIO

  2. 2

    Pagal tavo simptomus sakyčiau,kad tau gimdos arba dešiniosios kiaušidės uždegimas,nors gali būti kad ir dėl esančių cistų atsirado šis skausmas.Siūlyčiau nueiti pas kitą ginekologą,kad tikrai įsitikintum kas yra.

    vitalijus

  3. 2

    As esu susidurus su visais imanomais skausmai,kokie tik gali pulti iskyrus cysta,jos skausmo dar neteko ragauti,bet pozymiai kuriuos apibudinai man irgi karta tokie buvo,visi ieskodavo apendicito,jo nerasdavo,ekoskopas nieko nerodydavo.Pirma karta darytos operacijos metu lakoroskopu(tikiuosi gerai parasiau),surado skausmo zidini-prie kiausides rasta skysciu,kurie dare kaip ir pulius.
    Po keliu metu vel kartojasi,vel ekoskopu nieko nerando,vel operacine-tada atrado,kad po mm vykstant ovuliacijai,truko kiauside kuri sukele didelius skausmus.Kuriu pobudis skausmui panasus,i apendicito.Tai dazniausiai ivyksta po mm,gal ir tu esi po ju?Bet jai gulejai ligonineje,ten nieko neranda sunku cia taip pat ka jums pasakyti,as ne daktare tik remiuosi sava patirtim.Kiekvienas atvejis skirtingas.Gal reiktu vel pasirodyti svao daktarei,ginekologei?

    Rakolina

  4. 2

    tai jums matyt visas skausmas ir yra nuo cistos pati turejau zinau sudurdavo taip kaip su kokiu peiliu,geriau kontraceptikus tada jos dingo,manau gydytojas nepastebejo tada kai sake viskas gerai,eikit gydytis cistas nes sake jos gali ir trukti viska atsimenu as labai bijojau...

    Anonimas

  5. 2

    na kazkaip labai jau neatidziai viskas, pareikalauk, kad tau viska isaiskintu gydytojas kas tau yra?,ar tai rimta, pavojinga? kaip padaryti, jog nebutu to?

    CARIBIO

  6. 1

    Man buvo klubo raumens patempimas,as irgi galvojau,kad apendicitas.Bet jai gydytojai nustate diagnoze,gal neverta ieskot daugiau ligu?

    grirute

  7. 1

    israse kita diena namo sake jei pakils temperatura atvaziuok, o jei ne eik pas apilinkes gydytoja

    vilma2009