Atsakymai

  1. 2

    Nemanau,kad suaugusį žmogų galima perauklėti.O ką anksčiau nekontroliavo tavęs?Gal kada turėjo kokį pagrindą arba tiesiog pasitikėjimas sumažėjo...

    vitalijus

  2. 2

    Atsakyti anologišku kontroliavimu :)

    Anonimas

  3. 2

    yra tiesiog tokie vyru tipai , kurie perdetai pavydus, ir sakyčiau net laiko moteri savo nuosavybe. gal tavo vyras netoks , bet panašus. viena drauge tai toki turi , kuris net neleidžia kokiam jo draugui prie jos prisiliesti, itariai žiuri kai kalbasi ji . žodžiu pavydas nerealus.
    o tu turetum jam tiesiai pasakyti , kad esi asmenybe ir turi savo laisvalaiki savo pomegius, ir turi teise pasirinkti ka veikti, tiesiog pasakyk kad ji informuosi kur kada eini , bet ne klausi leidimo.

    IlonaP

  4. 2

    jei vyras pripranta tai dares nuo pradziu tai toks dalykas labai jau sunku...

    CARIBIO

  5. 1

    Na mes su vyru labai gerai sutariam. Jis manim pasitiki, o aš juo. Bet čia jau jo toks būdas. Visaip maniau kovoti su tuo, bet nelabai sekasi. Tikrai pagrindo nėra manęs tiek kontroliuoti :)
    Bandžiau su juo šnekėtis, jis teisinasi, kad jam esu labai svarbi ir brangi, todėl mane taip saugo :DD Nu o man ir juoką ir pyktį tai kelia.

    Pabuciuok

  6. 1

    Sunku gali būti jei jau leidote iš anksto tai daryti.Paskui galvoja kad taip ir turi būti.Pabandyk paaiškinti,bet dažniausiai tai nepadeda,nebent per laiką viską pakeisi.

    aidaS

  7. 1

    Nereikia iki to nusileisti,kad kontroliuotu,o isauklet neisauklesi,nebent pasikalbesit ir priimsit kompromisa siuo klausimu:)

    Bosiene

  8. 1

    pas mane taip buvo...eik indus plaut.eik skalbikle ijunk,neeik ten,nedaryk to. gal po kokiu 4metu taip nustojo daryt,kai suprato,kad daugiau nebekentesiu,aisku buvo daug kalbejimu,aiskinimu ir aisku niekad nedariau ka sake,bet sunkiai jis nuo to atprato.

    Juljana

  9. 1

    neišauklėsi tu jo. Jei esi psichologiškai silpnesnė už jį, tai jis tave užtat ir kontroliuoja. Manau čia jau toks žmogus

    svarainė

  10. 1

    vyro nebeisauklesi,nebent tik bandysi tartis su juo

    sandi