• 25ats.

    sveikos iskilo tokia problema ir galimas konfliktas su vyru. jis turi toki drauga kuris trumpina gyvenima jis nevedes merginas keicia dazniau nei kojnes, dabar rouse gimtadieni tai pareiske kad visi draugai butu be zmonu nes jis nori gero tuso pirtije ir t..... seip as gal ir leisciau bet labai jau jis nepatikimas (savo vyru as pasitikiu bet 100% neduociau)kur alhogolis ten visko atcitinka tuo labiau kad draugas toks. kalbejau su vyru sakiau kad nenoriu kad eitu nepriestarauja bet matau kad tai jam nelabai patinka,tuo labiau jo draugo nuomone kad vyrai kurie klauso zmonu tai nevyrai o mazgotes,nes tikri vyrai gali daryti ka nori o bobos turi sedeti namie ir tileti. tylejau ir mandagei kentejau ta drauga bet vakar neislaikiau ir isvariau is savo namu pasakius kad daugiau cia jo nebutu ir pastaciau vyrui ultimatuma seima ar tokie draugai. kaip manot ar gerai padariau? nes tikrai jau atcibodo tokia draugo filosofija kad moteris tai ne zmogus

    jolakacieneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    labai gerai, as ir taip padaryciau, kaip cia galima kentet kad kazkoks siuksle atejas i mano namus dar aiskintu kad moteris ne zmogus...

    Gerdute

  2. 3

    labai gerai padarete ,nera cia koleistis kad siktu ant galvos,kitaip cia neimanoma butu....

    Anonimas

  3. 2

    Žinoma,kad gerai padarei,kad išvarei lauk:)Gal kada nors kai suaugs,supras kodėl taip pasielgei...:))Nepakęsčiau aš tokių dalykų,esu irgi visko mačiusi,kol su saviškiu draugavau,teko ir pyktis ir pėsčiai namo į Klaipėdą eiti...Buvo visko,bet dabar džiaugiuosi,kad vyras suaugo,subrendo ir viskas liko praeityje.Gal ir tas tavo vyro draugas kada susiras sau tinkamą porą ir galėsit toliau bendrauti šeimomis:))

    vitalijus

  4. 2

    O aš tiesiog pagudraučiau.Sakyčiau kad būtent tą patį vakarą ar dieną taip pat planuoju paiškylauti,papramogauti tik merginų,draugių ar damų susibūrime ,ten tai pat "patikėk" nebus nė vieno vyro ...
    nes labai pavargom nuo jūsų ,nuo rutinos...,o ir mus dominančios temos,bei taip pat ne jūsų ausims... :))

    Anonimas

  5. 2

    sakyciau dar ilgai kentejot, senai reikejo vyt lauki toki "drauga". jei butu draugas tai suprastu kad jusu vyras turi seima ir nereikia kirsint jusu. ir i ta baliu neleisciau, jokiais budais. zinau as tuos baliukus - is pradziu ka tu ne vyras, zmonos klausysi ir neisi. o paskui baliuje - ka tu ne vyras, bijai su kita merga sugult? visi dul...na o tu ka ne?? va taip ir padaro meskos paslauga tokie draugai ir seimos skiriasi.

    arcita

  6. 2

    Turejau ir as tokia beda..b Todel rado labai eleentaru sprendima,as su tuo draugu prie butelio pasnekejau,pavaidinau,paverkiauir pasakiau,kad kuo daugiau jis skatina mano vyra eiti linksminis,tuo daugiau mes pykstames,pasakiau,kad neteisingai elgiasi,kad lenda ir ardo seima,ir paklausiau to draugo,ar noretu,kad jo tetis nebebutu dalyvaves jo paties augime,brendime.. Paskui vyrui ta pati pasakiau,ir tai liovesi,bet tik kuriam laikui,tada kai jis isejo ir para negrizo,o grizo girtas su suluzusia gele.. As apsiverkiau ir pasakiau,kad gyvbenime manes niekas nebuvo taip izeides,iskaudines ir pazemines,tad as pasakiau, kad tokiu dalyku netoleruosiu,jsis dar nesupratto.. pagalvojau padarysiu tapati. Issipusciau ir isejau,aisku isvaziavau pas drauge,mes ten filmus ziurejom,snekejom ir as neatsilsiepiau i vyro skambucius.. ir grizau namo kaip jis,tik negirta.. tada jis sasko,kaip Tu galejai,kokia tu motina,slikstyne.. ir as paskiau,kad as specialiai taip dariau,kad suprastu,kaip as jauciuosi ir tada mes ilgai snekejom,ir pasakiau,kad esu moteris,mama.. Ir jei jis nori linksminti,tgu susiranda kita kuri toleruos.. o jei nori buti sukuroj seimoj,mtegul paiso kai kuriu seios nustatytu taisykliu:) TAd susitaikem:)

    _Lika_

  7. 2

    tikrai padarei teisingai. tokiu draugu geriau išvis atsisakyti , nes kaip supratau jis tikras hamas atsiprašant. ir jam reiketu tokiu draugeliu kurie taip pat laksto paskui sijonus ir negerbia moteru. neabejoju kad jusu vyras turi ir daugiau draugu tai pasiulykit jam su šiuo draugu nutraukti ryšius, juk jis jusu negerbia , manau kad jusu vyras neturetu leisti kad taip vyktu. kad ir kaip nemalonu dažnai vyrai labai kreipia demesi i draugu nuomone . del to reikia pačiai kovoti už šeima .

    IlonaP

  8. 2

    Jei vyras tik truputį nepatenkintas, kad jūs taip elgiatės, tai viskas yra gerai. Ačiū Die, kad dėl to nesusipykote rimčiau. Tokių draugų tikrai nereikia, pastoviai kelia galvos skausmą bereikalingą. Tegul žino, kur jo vieta.

    Rugsėja

  9. 2

    Teisingai ir padarei ypač su ultimatumu. Pats laikas vyruj suprasti kad šeima turi būti pirmoje vietoje o ne draugai :) o jei jam draugai svarbiau tai tegul pas juos ir eina :)

    xeditukasx

  10. 1

    Buciau taip pat pasielgusi..

    Imbiere