Atsakymai

  1. 3

    Tikrai nereikia slept. Juk nesioji tam pilveli toki turta. Daba juk ne tie laikai. Ir beto kokiu rubu daba yra nesciom graziu isruskinanti pilvuka. Smagu. :))))))

    kristulele

  2. 2

    Paprasciausiai, kol pilvuko nesimate, svetimiems nieko nesakiau, kad esu nesciai, o veliau pilvuko neslepiau, o didziavausi, kad laukiuosi :)

    almyte7

  3. 2

    na jei del to kyla problemu tai reiktu tiesiog nesireklamuoti... db yra ivairiu bliuskuciu kurios yra ir patogios ir grazios ir pridengia nestuma... kad isvengt tokiu situaciju darbe gal ir vertetu pasinaudit kazkokiom priemonem, nes psihologiskai tai labai slegia... bet tai beabejo reikia daryt tol kol dar nesimato ir dar nezini darbdaviai, o kai jau szn tai sleptis nebebuna prasmes...

    poolman

  4. 2

    as labai didziavausi, abu kartus kai laukiausi, ir net minties nebuvo, sleptis:) as taip laukiau kol tas pilvuka islys, kad tik matytusi:)))), man labai grazu nescios moterys:))))).

    ievutek

  5. 2

    Ir aš visus tris kartus vaikščiojau pilvą atkišus ir didžiavausi. Iki paskutinių mėnesių, o tada taip jau sunku būdavo, be to jau ir orai atšaldavo, jokio džiaugsmo iš to pilvo, kol mažylio nesulaukdavau. 9 mėn.nėštumo man per ilgai... :) O drabužiai nors nespausdavo, bet mėgau gražiai prigludusius. Pikčiausia būdavo, kai laukiausi pirmojo vaikelio, tai niekas to mano pilvo nepastebėdavo :( ir dar liepdavo užleisti nėščiom moterim vietas :( Užleisdavau. Tada pamatydavo, kad ir aš su pulvu ir susigėsdavo, atsiprašinėjo... Ir taip pastoviai, labai jau kūda ir vaikiška buvau, kaip paauglė...

    Giedre

  6. 2

    o as ilga laika slepiau, ne del to kad nenorejau kudikio. o del spaudimo darbe, nes kai pradejau dirbti suzinojau kad i nescias ne kaip ziuri. atleisti, neatleidzia istatymai saugo. bet replikos, zvilgsniai buna labai skaudinantis:((((( bet kai isejau i dekreta vai vaiksciojau aptemptais rubais, pilvukas pirmas as ispaskos:) taip juokaudavau kai kas paklausdavo kaip jauciuosi:)))))))))))

    Vytaute

  7. 2

    As tai nelabai gerai jausdavausi "storule". mat daug buvau priaugusi-virs 20 kg. Na nesiodavau biski platejancius rubus, kazkaip aptemptu nedrisdavau. Nors kas priauga mazai svorio, o kodel gi ne?

    jurc

  8. 2

    Man ir labai grazu,kaip moteris laukiasi,ir juolab kad neslepia savo pilvuka,kaip as laukiausi norejau,kad greiciau man pradedu augti pilvukas:)))))))))))))) ir kad visi matytu,jog as nescia,ir beto siais laikais yra ivairiausiu rubu nesciai.

    Egle

  9. 2

    o km gi ta nestuma slept. nestumas pats graziausias periodas. as specialiai rengdavausi taip kad pilvas matytusi,tegul visi ziuri,o kam nepatinka tegul neziuri.

    zydruncik

  10. 2

    nemanau, kad reikia. Nebe tie laikai. As irgi su pilvu atsikisusiu vaiksciojau ir su aptemptomis bliuskelemis, siaurais dzinsais ir man vienodai rode kas kaip paziures. O ir siaip nesciosioms drabuziu graziu mazoka pasiula, tai as ju net nepirkau, o bandziau i savo normalius daiktus ilist. O del pranesimo aplinkiniams, kad esi nescia, tai siulyciau pranesti tik koki 3 menesi, nes iki tol buna didesne persileidimo rizika.

    Agne