• 11ats.

    Kokiais budais saugojates nuo neplanuoto nestumo?

    Man gyd. rekomendavo kontraceptikus AZALIA, bet man nuo ju negerai, tad dabar galvoju, kaip cia geriausia apsisaugoti? Patarkit.

    kotrynaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    sia tema jau labai daug diskutavom.. vienom geriau kontraceptikai, kitos skaiciuojasi vaisingas nevaisingas dienas, bent jau as isidejau spirale ir man rami galva 5 metai :)

    kristale

  2. 2

    Mes su vyru visą laiką saugojomės nutraukto lytinio akto būdu. Šis būdas atrodė pats patikimiausias, nes kai pirmajam sūneliui buvo 4m, tai antrą vaikutį teko susiplanuoti. Ir toliau naudojome šį būdą. Bet pernai, po 7m pertraukos, gruodžio mėn sužinojau kad laukiuosi trečio leliuko. Kadangi saugojomės, tai ir man, ir mano vyrui buvo šokas tikra šio žodžio prasme. Dabar jau turiu savo trečią netyčiukę dukrytę. Kol maitinu, tai naudojam prezervatyvus. O vėliau dėsiuosi spiralę ir dar ketinu skaičiuoti vaisingas dienas, per kurias naudosim papildomą apsaugą, nes ir su spirale nėra 100proc apsaugos. Labai myliu vaikučius, bet ketvirto jau nenoriu.

    trejetukas

  3. 2

    As skaiciuoju dienas,bet kadangi man tiktu ir antras,tai as ir nepergyvenu,kad galiu ir nesuskaiciuoti.

    gintarep

  4. 2

    as geriu micronor KT,bet nesu jomis patenkinta.kadangi del ju nesergu,amziais turiu darytis nestumo testus jai tik kokia abejone kyla.daugelis sako spirale isidet,bet kad labai jau bijau :)) :D

    redusis

  5. 1

    geriu kontraceptines tabletes,bet kartais soko ivaro,kai viena cikla nepasirodo MM,tada begu i vaistine pirkt nestumo testo:-))

    ruta26

  6. 1

    mes saugomes naturaliai... kazkaip 4 metus viskas buvo gerai tai dabar irgi ta pati propaguojam= )))

    ervijota

  7. 1

    mes naudojam,nutraukta litini akta ar kazkaip panasiai vadinasi:)

    erika1984

  8. 1

    man uztenka skaiciuoti vaisingas ir nevaisingas dienas, bet tai ne visoms padeda.

    vinipukas

  9. 1
  10. 1

    geriu kontraceptines dianete anksciau jos vadinosi diana35

    lijana2