Atsakymai

  1. 3

    As uz paskutini auksta. Pati gyvenau 5 aukste ir vien tik privalumai:
    1.Esi garantuotas, kad kaimynai is virsaus buto neuzlies vandeniu;ilda
    2.Is virsaus niekas nebilda niekas;
    3.Retai uzsuka visokie prekes, paslaugas ir visokius kitokius dalykus siulantys zmones (tingi lipt matyt);
    4.Gera manksta laiptais uzsinest pirkinius, nubegt i rusi, isnest siuksles;
    5.Gali is virsaus gerai stebet kas vyksta aplink :D

    Na zodziu, man patiko gyvent aukstai :)

    Eglone

  2. 3

    geriausia per viduri-tai treciam:)

    gabija1

  3. 3

    Tik penktam. Ramu, sauleta, maziau dulkiu laiptinej ir langai svaresni.

    Linute39

  4. 3

    Man vertingiausias 2 as aukštas :) ,nereik už liftą mokėt,jei toks yra .
    na o jei kito pasirinkimo nėra,tai tada 1as aukštas.

    Anonimas

  5. 2

    Mano nuomuonė būtų tokia:pirmame geriau gyventi kai jau esi garbaus amžiaus, penktame dar negyvenau. 25 m.gyvenau 4a.man l.patiko. Dabar pirmame gyvenu jau 13 metų,nelabai patinka bet nera iš ko rinktis. Norėčiau vėl gyventi 4a.

    Deimax

  6. 2

    yra ir savu pliusu ir minusu . 5 man patiktu , nes yra šilčiau , ir langai aukštai , niekas nespoksos jai kas .bet jai reikia vežima tysti , ar dar šuni laikai kuri reikia vedžiot ,o dar jai stogas prakiurs tai visai blogai, tai ne kas. o pirmame tikrai nenorečiau , nes kažkaip langai žemai ir nejauku kai šukauja po langais , vaikšto vakarais kas nors, kažkaip nesaugu , ir vesu , ir triukšmas didesnis. geriausia 2-3 manau .

    IlonaP

  7. 2

    jai reiktu rinktis ir nebutu kitu pasirinkimu imciau 5 nors irgi pilna minusu,aukstai tasiu vezimo,vaikoir tas laipymas pastovus gero neduoda bet,nors ir aukstai bet vis geriau nei pirmam.Kodel jau isvardino daug nariu.bet geriausias viduriukas butu 2-3 aukstas.

    Rakolina

  8. 2

    pasirinkau 5auksta, nes nieks ant galvu nesoka,neaplieja, vaizdas per langa labai grazus, daugiau visko matosi, jei stogas prakiurs, tai visas namas tures remontuoti, purvo maziau prisinesa, tik daznai tingisi lipti, bet pagalvojus tai nemokamas sportas, uzuolaidu nereikia, manau daugiau pliusu , nei minusu, o 1 auksto nenoriu, nes net lango praviro nepaliksi, salta buna nuo lauko duru, per langa nieko gero nesimato, kaimynai trinkses ir girdesis viskas labiau. Tai labai priklauso ir nuo namo vietos. Bet 1 ir virsutinis aukstas yra pigesnis uz vidurinius aukstus.

    vinipukas

  9. 2

    Eglone, man labai patiko tavo atsakymas :) Mes kaip tik nusipirkome butą penktame aukšte, norėjau sužinoti kitų nuomonę.

    Mūsų butas - ne kampinis, remontas pirkto buto buvo seniai bedartas, todėl matėsi ,kad stogas nevarvėdavo.. O žiema kaip šilta :) Tik minusas - kad lipti aukštokai su vėžimu ir vaikučiu :) Aš kaip ir tu - daugiau pliusų randu paskutiniame 5 aukšte. Bet norėjosi sužinoti ir kitų nuomonę.

    Tik gaila,kad kiti atsako ne į klausimą :D Juk ir taip aišku ,kad visi norėtų gyventi 2-amen ar 3-iame aukšte. Bet kai finansai neleidžia įsigyti tokiame aukšte buto, tai tenka rinktis pirmą arba penktą.

    Pabuciuok

  10. 2

    as gyvenu nuosavam name bet turiu buta kuri isnomavus jis 8aukste vaizdas grazus bet neduok dieve sugesdavo liftas

    jolakaciene