• 13ats.

    Nuo kokio amžiaus savo vaiko,pradėjote naudoti į vonią(dušo kabiną)vaikiškas vonios putas?Ir kokias naudojate?Ar visai nenaudojote niekada?

    RakolinaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kai vaikutis jau savarankiškai vaikšto ir jei dušo nebijo tai galima maudyt ir dušo kabinoje ir vonioje,svarbu vaikui tokios maudynės patinka ir beabejo turi but švari higieniška aplinka.

    Anonimas

  2. 2

    man irgi aktualu, nuo kokio amziaus pradeda naudoti putas :) maniskiui 1m5men ir dar nenaudojame :)

    Smillgele

  3. 1
  4. 1

    mum 1metai ir 3 men, nenaudojam putu nes dar megsta paragaut ir vandens is krano ir vonios. Bet po dusu jau nuo 4men. maudomes kartu.

    rasarockina

  5. 1

    Vietoj putu ipilu vaikiskos duso zele:)

    Bosiene

  6. 1

    niekada nenaudoju, nes nuo zeles pakanka putu, reikia maziau tos chemijos, duso kabinos ir nenaudojam, tik vonele, nes bijau vaika susaldyti.

    vinipukas

  7. 1

    buvau nupirkusi vaikiskas gal kokiu 2 metuku,tikrai ne anksciau,vaikui patiko,bet vis neprisiruosiu nupirkti daugiau...

    sandritute

  8. 1

    nenaudoju dar,paskui slidu paimti..turejom kazkada , bet mazoji ne itin zaide..

    bantukas

  9. 1

    mano vyresnieji tai labai mėgsta su putom maudytis, vieną kartą ir mažają 9 mėn. įmerkiau pas juos į putas, labai jai patiko taškytis su putom, bet tik spėk žiūrėti kad į burną nekištų, tai daugiau tikrai nekišiu jos į putas bent jau kol pati supras kad į burnytę dėti nereikia

    auvilė

  10. 1

    Nupirkau putu mazdaug 1.5 m kai buvo. Tai vaikui nepatiko labai, patys sunaudojome likuti. Pirkau ekologiskas is vaistines.

    kvapni_feja