• 17ats.

    kas gyvenate nuosavame name , ar jums patinka , kad esate toliau nuo miesto, kad reikia daugiau priežiuros aplinkai , raveti gelynus,ir tt. ar turite kieme ka nors, pavesine , pirti ar dar ka? kokius matote privalumus gyvenant name , nors ir toliau nuo miesto?

    IlonaPKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Nuosava erdvė,nuosavas kiemelis kur gali daryt ką tik isigeidus,taip pat fantazuot pagal save kurdama pasaulį aplink.. kas gali būt fantastiškiau?
    ne už ką neiškeisčiau,į jokius apartamentus mieste.

    Anonimas

  2. 3

    Labai svajoju apie tokį.. ;)
    Labai norėčiau savo nuosavo "mini" pasaulėlio kur lėliukė būtų saugi.

    Anonimas

  3. 3

    Labai dziugiuosi,kad gyvenu nuosavame name,toliau nuo miesto,turim ir dideli soda ir pavesine,vasara ir darza sodinam,aisku man tie kiemo darbai visiskai nepatinka,bet ka darysi susitvarkai ir vaikstau ir dziaugiuosi,kaip aplink grazu. Beje turim dideli kiema,tai yra privalumas,nes vaikas tures kur begioti,nereikes saugot,kad po masina nepapultu,beje nereik grizus is miesto ieskot kur masina pastatyt :)))))))))

    marinaaa

  4. 2

    Gyvenam nuosavame name, toliau nuo miesto. Privalumus visus isvardino kitos mamos. O trukumas nebent toks, kad pinigu investuoti i gerbuvi reikia kur kas daugiau nei bute :)

    Eglone

  5. 2

    žiuriu visos tik džiaugiasi tuo. ;) aš irgi pamažu imu džiaugtis jau , nes galvoju kaip vaikui bus daug erdves , gales ir nuosava smelio deže turet , ir supynes ir tt. ;) mes turim pirti ir pavesine. ir labai faina kai vasara sužaliuoja visi augalai , labai ngražu buna pas mus, del to tikrai faina ;)

    IlonaP

  6. 2

    na privalumai savas kiemas yra nepamainomas dalykas,aisku daug darbu ir yra jame pjauti zole ravet koki darza nors nedideli,bet atsisedi vakare ir kaifuoji kad ten tavo kiemas viskas tavo uzauginta:)

    Anonimas

  7. 1

    svaraine , labai gražiia parašiai , ;) tikra tiesa . vasara sau skinu vyšnias nuo šaku , obuolius , serbentus ir kaifuoju ;D, ir aplinka kokia graži , žodžiu sveika ;)

    IlonaP

  8. 1

    Kai įsikraustėme į namą apie 10 km nuo Vilniaus senamiesčio, tai pradžioje galvojau, kad bus labai blogai būti atsiskyrus nuo miesto, bet dabar kai jau gyvename, tai niekas manęs ir nė už ką nenuvarytų gyventi į apdulkėjusį miestą kokį nors blokinį daugiabutį arba kad ir nuosavą namą kokiame nors vadinamajame prestižiniame rajone. Privalumai man asmeniškai yra šie:
    * grynas ir švarus oras,
    * miškas, kuriame vasarą ir rudenį prisirenki gerybių,
    * ramybė,
    * privatumas (kai tiesiai anapus kambario sienos nėra kaimynų kaip daugiabučiuose; kaimynai yra išsidėstę maždaug 50 ir daugiau metrų atstumu nuo mūsų)
    * nuosavas kiemas, didžiulė pievelė
    * savas daržas, vaismedžiai, uogakrūmiai
    * kada norime ir kiek norime pasikūrename namus.
    Turbūt yra dar daugiau privalumų, bet ne visus pavyksta šiuo momentu prisiminti.
    Deja dėl daržo, tai pas mus prasti popieriai. Kadangi mudu su vyru užaugome mieste daugiabučių rajonuose, tai nelabai mokame "ūkininkauti": praeitais metais nesisekė mums pasisodinti ką nors darže, tad pas mus daržo kaip ir nebuvo, tačiau kiekvienais metais mėginsime, kol išmoksime ir mums pavyks. O šiaip man asmeniškai ravėjimas yra malonumas. Kažkaip man didelis kaifas prisiliesti prie žemelės, be to pailsi protas: atsipalaiduoji, nieko negalvoji, o tik ravi. Turime vaismedžių ir uogakrūmių. Dar mėgstu žiemą sniegą kasti - irgi liuks užsiėmimas+sportas. Man atrodo, kad atstumas nieko nereiškia, nes kai gyveni arčiau gamtos, paprasčiausiai tampa nebeįdomu nei miesto kavinės, nei diskotekos, kurios buvo įdomios tuomet, kai gyvenau mieste. Kai esi susiglaudęs su gamta miesto gyvenimas atrodo nykus ir labai neįdomus. Man svarbiausia gyvenimo kokybė, o toliau nuo miesto gamtos apsuptyje, ji tikrai smarkiai aukštesnė.

    svarainė

  9. 1

    man tai malonumas,nieko geriau ir negali buti uz sava nuosava kiema,su graze aplinka:)

    gintarevilte

  10. 1

    Mes gyvenam bute, bet atšilus orams beveik kiekvieną savaitgalį važiuojam į sodybą ir visai nenorim po to grįžti į miestą. Ten grynas oras, paukščiukai čiulba, ramybė, nėra mašinų ūžimo. Ten ir geriau išsimiegam. Turim savo daržą ir sodą, tad džiaugiames ekologiškomis daržovėmis ir vaisiais.

    Lauryytte