Atsakymai

  1. 2

    Pats laikas į pasimatymą,tikrai pasibelst gali bet kurią akimirka.
    Būki pasiruošus ir kaupki jėgas,kuo daugiau ilsėkis,pasilepinki.. greit viso to reiks kuriam laikui atsisakyti.
    Lėliukas žino,pats kada nustebinti,o tai visom mamytėm nutinka netikėtai.

    Anonimas

  2. 2

    Tikrai nėra ko nerimauti,tai gali įvykt jau bet kurią minutę.Patarsiu tik dažniau bendraut su gyd. nieko baisaus jei patars skatinti gimdymą.
    pernešioti tikrai neleis :)
    Tad su artėjančiu pasimatymų.
    Jei kartais sąrėmiukų dar nesulauktumėte,o vandenukai nutekėtų,nedvejodama kvieskitės greitają ir į ligoninę.. sąrėmiukams prasidėjus taip pat,jei vandenukai dar nenubėgs..
    O dabar galite ramiai susiruošt kraitelį,kad ekstro atveju nereikėtų rūpintis ;)

    Anonimas

  3. 2

    As dvi savaites pernesiojau,jau buvo neramu ir gydytojams. Siek tiek paskatino ligoninej ir labai lengvai pagimdziau,nes viskas buvo pasiruose tik gimda neatsidarinejo. O visi kiti (liaudiski) budai man netiko, viska isbandziau,nepagreitinau. :)

    Linute39

  4. 1

    nesijaudinkite :) man panasiai buvo :) mane pavadino drambliuke kurios vaikas gyvena ilgai pilve :) ateis tikrai :)

    CARIBIO

  5. 1

    Yra budu kaip paskatinti naturaliai, gali ismeginti, juk tikrai nepakenks :D pasimylek su vyru( sako kad padeda) pabandyk letai padaryti tempimo pratimu :D sekmes!!!!

    raimonda0701

  6. 1

    na man buvo taip pat - buvo 41 savaite ir 6 dienos. tai gulejau ligoninej stebejime ir laukiau tiesiog kol gims. sesutes patare daug vaikscioti tai kiekviena vakara eidavau ratais po ligonine- lipdavau is pirmo i trecia auksta pirmyn atgal kokius 4-5 kartus. po dusu stovedama kaitindavau strenas (nugara) ir galiausiai suvalgiau puse nedidelio ananaso ir ta pacia nakti prasidejo saremiai. nezinau ar sutapimas bet ananasas man padejo, esu girdejus kad ir kitom padeje yra :) galit isbandyt - blogiau tikrai nebus :)

    arcita

  7. 1

    mes ir gimem pernesiotos buvo 11d, pagal termina pernesiota. Gulde ir skatino. O fonise cezariukas ir pasimatem su dukryte, o nepadejo nei pratimai, nei seksas.

    rasarockina

  8. 1

    na man vandenukai nubėgo stipriai trinant virtuvėj grindis :) na dar išvakarėse paragavau šiek tiek burbuliukų. tai nežinau kas paskatino. tik kaklelis nenorejo vertis, teko gaut doze nozpos :(

    Rugsėja

  9. 1

    nepergyvenk , jai jau nenores dar gimti tai daktarai paskatins , o šiaip bandyk daugiau vaikščioti , gali karštoi vonioj pagulet , su vyru pabuk ;) taip daugelis bando paskatint, bet nesijaudink , neliksi nepagimdžiusi ;)

    IlonaP

  10. 1

    Kantrybes busima mamyte,matyt jam labai gera tavo pilvuke.Bet kokiu atveju ilgiau nei 42 savaites pilvelyje jis negyvens :) Tad greit jau susitiksite :)

    Amorsita