• 11ats.

    Kur svesti 14-15 metu mergaitei gimtadieni?

    Sveiki, turiu 13 metu mergaitę, ir jai birželio vidury sueis 14 metų. Visai nežinau kur jai švęsti. Boulinge nenori, namuose irgi. Ar galite patarti?
    Turiu ir dar vieną klausimą. Ji turi ir vyresnių ir jaunesnių draugių, ir jai gėda jas supažindint, kad apsijuoks ar kažkas tokio... Labai prašau jūsų padėt, ji tokia jautri tad nemanau kad tiks ir lazeriai... :

    SelenasVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Va cia tai dilema... Toks amzius, kad sunku ka patart- variantu daug, bet reiktu zinoti ko ji pati noretu??? Vandens parkas, gamta... Bet gal pati mergaite (mergina) :) turi savo minciu? O kas liecia drauges tai isvis man "kosmosas", nes dabartinis jaunimas tiek prisimasto sau kompleksu ir taip skuba uzaugti, kad bijau kai mano dukra bus tokio amziaus...

    AgnesDarija

  2. 1

    jau pati didele ir turetu zinot ko nori

    sandi

  3. 1
  4. 1

    Kadangi vasarą gimusi,tai gali susiorganizuoti iškylą į gamtą,pikniką.Manau visai smagu būtų išsikepti šašlykų ar dešrelių ant laužo.Ir pigu,ir smagu turėtų būti:))

    vitalijus

  5. 1

    Jei ne namuose- tuomet lieka kavinė. Negi macdonalde? Jau per didelė manau jame būtų švęsti

    Pabuciuok

  6. 1

    O kodėl gi ne namuose? Ir pigiau ir saugiau :)

    Pabuciuok

  7. 0

    Manau neblogas pasiūlymas Pirtis ;)

    Anonimas

  8. 0
  9. 0

    namuose, boulinge ar siaip kokioje nors vaiku zaidimu aiksteleje, pakvietus draugu. nes manyciau bara tokiai mergaitei uzsakyti dar per anksti :)

    dellta

  10. 0

    Galima nueiti visoms į kiną, o po to į kavinę pasėdėti. Galima surengti iškylą į gamtą, tik tada mamytė turės būti šalia, o tai gali nepatikti. Jeigu turite sodą ar sodybą, galima tenai būtų surengti.
    Dėl supažindimo, tai manau, kad reikia paaiškinti, kad arba turi kažkurių mergaitų nekviesti, arba reikia supažindinti, tačiau tikrai nereikia gėdytis draugių. Tegul pati sprendžia. Sėkmės.

    Lauryytte