• 23ats.

    Ka daryti mano dukrytei 4men ir 2 savaites, bandau duoti darzoviu tyreles, hipp pieniskos kosytes, bet grieztai nevalgo verkia?

    o misineli gerai valgo net nezinau, ka daryti? gal dar per anksti jai? Aciu uz informacija:)

    guminukeePrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Iki pusės metukų primaitint nereikia,jei svoris auga gerai ,apetitas normalus.
    O savo pienuko nebeturit? Geriau jau jo duot nors lašą jei dar yra papildomai nors kažkiek.

    Anonimas

  2. 2

    per prievarta neduokit, o jei nevalgo darzoviu galit pradet nuo kruopu bet tik su gydytojos zinia. mes irgi 4 men ir 1 sav pradejom va darzoves ragauti tai kol kas valgo noriai ir matosi kad noretu ir daugiau negu galima kol kas duoti :)

    arcita

  3. 2

    manau taip nenoriu valgyt papratus prie buteliuko manasis taip dare kaip verkdavo duodavo per sauksta kiekviena diena bandykit ismoks ir nores

    Anonimas

  4. 2

    Palauk bent iki 5mėn.neduok taip anksti tokio maisto,juo labiau,kad maitini mišinuku.Siūlyčiau pirma pradėti nuo vaisių,daržovių tyreles,vėliau jau ir mėsytės duot paragaut,o su kruopinėm košėm neskubėk.

    vitalijus

  5. 2

    jai ji nenori ai per prievarta neduok:) pabandyk duoti biskiuka veliau gal uzsinores:) manoji ir nevalge taip anksti kiek veliau pradejo valgyti:) sekmes

    Brashkytee

  6. 1

    nematau reikalo pergywent.mano berniukui 4men .newalgo darzowieniu..tik misinuka ir kitas truputi saldumo turincias kasytes.nepergywenu del to,juk ju yra wisokiausiu.o kai nores tai ir prades walgyt nesaldzias koses,darzowiu. :)

    tiestuke

  7. 1

    jei neima, tai dar gal nenori, pasiūlykit po savaitės

    Rugsėja

  8. 1

    Pabandykit nuo 5 men.duoti,mano dukryte budama 4 men.taip pat atsisakydavo ragaut normalu maista.

    marinaaa

  9. 1

    Per anksti bandykit duoti nuo 5-6 menesiu

    Justeee

  10. 1

    jai nenori,tai nekiskit prievarta,pabandykit po poros dienu savo pacios padaryta kosyte,bulves piure skystesne,skieskit su misineliu ir pradzioj reikia tik 1 sauksteli.

    Juljana