• 18ats.

    Ar gali buti , kad vaikas gedijasi issitustinti prie tevu? mano sunui labai sunkiai sekasi sie reikalai. buna israusta , steni ir nieko neiseina, galvoju gal jis gedijasi musu su vyru?

    dellta1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    10 men vaikui nemanau,kad geda butu daryti,manoji tokio laiko kai buvo,tai ziuredama i akis galejo ramiai pridaryti i kelnias ir geda nebuvo.Manau gal pas vaika uzketeja viduriukai,todel steni ir negali padaryti,pabandikit duot kokiu slyvu,gal pades.

    Jolka123

  2. 3

    gali buti ir geda mano sesers vaikas tai pries juos gedijas ir vienas tiktai daro

    Anonimas

  3. 3

    zinoma gali buti,bet dar priklauso nuo amziaus kazin ar jis dar zino kas ta geda,jai mazas yra....mano ir is daug kartu kartais tepadaro atsisedo ant puoduko ir neiseina paskui po kokio laiko vel ateina ir iseina

    Anonimas

  4. 2

    Tikrai nemanau,kad tokio amžiaus vaikutis jau gėdytųsi jūsų.Greičiau jam užkietėję viduriukai,todėl jis ir steni,raudonuoja.

    vitalijus

  5. 2

    tai,kal kai atlieka tokius reikalus tiesiog jam reikia duoti erdves,o ne stoveti salia ir ziureti,manau ir suauges nieko nepadarytu jei kas stebetu :)

    gabija1

  6. 2

    Nemanau, kad vaikas iki metuku zino, aks tai yra geda.... greiciau jam uzkieteje viduriukai.

    reda83

  7. 2

    pabandykit ijung koki multika ir palikt tiesiog viena trumpam ir matysit ar cia problema kad jus esat salia ar del to kad tiesiog neiseina jam nes uzkietejes pilvelis. daugiau sriubyciu, arbatyciu ar kokio slyvu kompoto ir susitvarkys vaikui sitas reikaliukas :)

    arcita

  8. 2
  9. 2

    Gedytis dar nesigedija tikrai,manau kad uzkieteje vaikui viduriukai.O gal ten spoksot per daug:-D

    ruta26

  10. 2

    Jei jus susede ziurit abu kaip i pasaulio stebukla,tai galibuti ir taip,jog jam geda,o gal jusu maziukui uzkieteje viduriai ir sunku pasitustinti????

    Bosiene