• 15ats.

    Koks buna jausmas?

    Man dabar 38 savaite:)) ir as vis bijau, kad nesuprasiu, kad prasidejo saremiai:)) pvz. jeigu vanduo nenubegs:)) ar ju sumaisyti negalima su niekuo? koks ten jausmas buna? aciu uz atsakymus

    GerdaGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    oi tikrai suprasi kada :))) man vandenys nenubego,bet vistiek supratau kad jau prasideda :))).jausmas lyg sergant menesinem pilva skaudetu tik kad labiau,kad net negali uzmigt nakti. man tik pasibaigdavo saremiai iskart nuluzdavau,po poros min vel gyva,nes ziauriai pavargus buvau :)))

    redusis

  2. 4

    man tokio jausmo nebuvo, nes savaji pernesiojau ir veliau skatinamuju gavau, nei vandenu, nei kamsciu, bet kazkaip baimes jokios paskutinemis savaitemis nejutau. Kaip tik labai laukiau to momento, kad jau jau prasidedes ir reiks lekt ligoninen. Nereikia kimsti baimiu i galva, tiesiog gyvenk ir lauk, o kai ateis laikas, tada bus ir vaikas :)))

    Agne

  3. 4

    ar verta klausineti kas tai per jausmas,paskui prisigalvosi nesamoniu ir bijosi visko.as asmeniskai apie gimdyma visiskai nesidomejau,kaip kas ten turi but,zinojau kad jai jausiuos negerai vaziuosiu is kart i ligonine ir tiek.manes visi klausdavo ar nebijai,atsakydavau kad nezinau ko bijoti,nezinau kas tai per jausmas saremiai gimdymas,kai viskas prasides tada ir nuspresiu. :)))

    redusis

  4. 3

    na tikrai pajusi pati, neapkrauk savęs bereikalingomis mintimis, gi ne tundroje gyveni, spėdi nuvažiuoti į ligoninę ir kaip kažkuri mama sakė- ilsėkis, nes tau dar prireiks daug jėgų, o ir su leliuku nebepailsėsi tada kada nori.sėkmės tau:)

    pupa34

  5. 3

    Nebijok,Gerda,tikrai pajusi,kai reikes gimdyti.Visos pajunta.Taip jau gamta sutvere moteris.Buk kantri ir lauk.Jei tau nebedaug liko laukti,stenkis gerai issimiegoti,nes tau reiks jegu.Nesinervink,viskas bus gerai.Stiprybes tau.

    vilem

  6. 2

    As irgi to bijojau bet kaip prasidejo viskas tikrai suprasi,vanduo gali ir nenubegti bet skausmus tikrai pajusi ir nesumaisysi kad tik seip skaudelena.kiekviena moteris pajaucia ir pajusi tu:)

    Estėja

  7. 2

    jau se tema ne karta diskutavom ir visai neseniai! nepatingek paieskot..

    kristale

  8. 2

    Supratau:)) tai zodziu su niekuo nesumaisysiu:) nes vis galvoju, o jeigu nepajausiu:)) bent pradzioj,aciu uz atsakymus

    Gerda

  9. 2

    :)nu jau sio jausmo nesumaisysi su neikuom kitu:)man pvz kas 10 minuciu maude pilva,kad miegoti nakti nebegalejau ir pasirode ruzavos isskyros,na tikrai pajusi,kad jau:)

    dzionike

  10. 1

    Kiekviena atpazista kai prasideda gimdymas,saremiu skausmas toks kaip per menstruacijas,jei jos buna skausmingos,vandenys kai nubega ir pajaucia kiekviena-ti silta srovele per kojas ir gana daug

    ruta26