• 8ats.

    18men mergaites kojytes ilgis

    sveikos mamytes, galvoju pirkti batukus i prieki tik va net neissivaizduoju kiek cm mergaites kojyte butu metuku ir 9men ir kiek turi buti laisvumo batukyje cia as apie zieminukus sneku..

    Vaida281-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    patarciau kartu su mergyte eiti pirkti batelius,ir tos moterys kurios pardavineja vaikiska avalyne ji jum gales padeti isirinkti pagal tinkama dydi.

    jurgita123

  2. 2

    Mano sunsaus pedutes ilgis 14.5 cm, bet jis toks didesnis vaikas, tai perkame 24 batu dydi. Turi likti 1 cm papildomai, kad nebutu kojyte suspausta. Bet be vaiko sunku bus nupirkti, nes kiekvieno batu gamintojo tie dydziai nesutampa. Buna kad 23 tinka, o 24 koja plaukioja ir atvirksciai.Geriausia pries perkant ismatuoti vaiko peda ir perkamu batu vidpadi.

    kvapni_feja

  3. 1

    Tikrai neverta dabar pirkti zieminiu batuku,nes visu vaiku kojytes auga nevienodai rizikuojate ismesti pinigus i bala.

    Bosiene

  4. 1

    su batuku pirkimu i prieki, tai labai rizikinga, nevienodai kojytes auga. Kad ir mano vaiko bendraamziai (1m5men) dabar nesioja nuo 20 iki 24 dydzio batukus. siaip esu girdejus, kad per pusmeti tokio amziaus vaiko kojyte paauga 2-3 dydziais, galit bandyt rizikuot, ypac jei uz gera kaina radote, jei netiks, tai gerus batus, sezonui atejus tikrai parduosite be rupesciu :)

    Smillgele

  5. 1

    Dar anksti pirkti,nezinosite kiek paaugs kojyte,pas visus vaikus skirtingai,o beje ir matuoti reikia

    ruta26

  6. 1

    O jai ruosies dabar pirkt zieminius batukus,tai labai rizikuoji,nes vaikuciu kojytes nevienodai auga.

    grirute

  7. 1

    na as tikrai nerizikuociau ir nepirkciau batu i prieki, nes sunku bus nutaikyti dydi, juk nezinome kokiu tempu vaiko pedute kiek isaugs.Manau jum 24 batu dydis tiks 19 menesiu

    kvapni_feja

  8. 1

    mano dukrytei greit bus 18 men.tai 14cm.

    grirute