• 11ats.

    Kokiais batukais aunat vaikučius(3-4 metukų) šiom dienom ir kokiais ruošiatės apaut per šventes kai šiek tiek žada būt šilčiau?

    Suku galvą-šiandien išvažiuojam,grįšim tik po švenčių.Šiandien dar laisvai apaviau žieminukais,na ne pačiais šilčiausiais žinoma.bet tai kitom dienom žada atšilt,bet bus ir kritulių.Šį kart taip jau išeina kad vykstam be mašinos,prisikraut tikrai negaliu visų batų...Turim dar tokius aulinukus pavasarinius bet jie jau labai darželyje nudėvėti,negražūs,na ir kedukus aukštesnius,bet su jais dar gal anksti...Kaip manot,kaip aunat jūs?

    Vilmiene2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    su kedukais,arba su kroksais ilgesniai.

    gabija1

  2. 2

    Tik su žieminiais batukais,nes ir pati dar su tokiais vaikštau ir nė kiek man nekaršta,tad manau,kad ir vaikas neperkais:)Nesušaldyk vaikučio ir tu,palik su žiemine avalyne,tikrai neperkais!

    vitalijus

  3. 2

    Mano vaikas dar su zieminiais vaiksto, viduje avikailis. Einame i lauka ir kai gryztame kojos tikrai nebuna sukaitusios, tad manau dar su zieminiais drasiai galima eiti..Savaitgaliui slabdriba pranesa, tai kedukai sudrekti gali.

    kvapni_feja

  4. 1

    mieste tai su kedukais jau laiksto, o kaime aulinukus apaunu

    vejune

  5. 1

    jau dedu pavasarinius batukus..mes irgi isvaziuojame,bet jei atves oras, su siltesne kojine tikrai nemanau kad susals,neimsiu zieminiu batuku jau..

    sandritute

  6. 1

    su rudeniniais, be kailio, bet tokia kaip peliuko medžiagytė viduje. per šventes avėsime tais pačiais. ieškau pirkti jau batelių, bet avėsime tik po švenčių, kai gerokai atšils.

    iinnggaa

  7. 1

    Dar su zieminem vaiksto,paskui kedus desiu,kai silciau bus.

    Jolka123

  8. 1

    kai silta ir sauleta,buvom jau kelis kartus su kedukais, bet db dar kolkas zieminukai,plonu kailiuku,mes juos rudeni avejom tai ir db avim dar:)

    bantukas

  9. 1

    Mes jau senokai vaikstom su kedukais,ir ne karto negrizom saltom kojytem.Uzdedu pedkelnes ir dar vienas kojinytes.

    jurraa

  10. 1

    Na ir mes manau pasiliksim prie žieminių:)

    Vilmiene