• 25ats.

    Per kiek laiko atsigaunama po gimdymo? Gimdymo terminas liepos 15d, o drauges vestuves rugpjucio 1d. drauge tiesiog reikalauja dalyvauti jos vestuvese, taciau as labai abejoju ar busim atsigave su vaikeliu. (vaikelio taip pat nenoresiu tam vakarui palikt vieno su mama).

    guste336Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Tiksliai nezino niekas kada maizylis panores gimti tada ir gims.O liepos 15 tik terminas.Jei pati maitinsi,nemanau kad butu protinga palikt vaika tegu ir mamai.Ir drauge jeigu gera drauge turetu suprast tavo padeti,ir tikrai jau taip nespaust.Bet cia tik mano nuomone.

    irma1

  2. 3

    vejune> man taike epidura kai buvo 8cm, nes toliau nieko nevyko, tai pagimdziau, atsistojau ir ejau :D nemanau, kad yra didelis atsigavimo laikotarpio skitumas tarp tu kurios gimde naturaliai ir su nejautra: bet esme ne tame, per kiek laiko atsigaunama, o tame, kad "drauge reikalauja"... drauge turetu turet supratima, kad cia ne suniuka nusipirkt, o vaikeli pagimdyt ir priziuret reikia, o kaip bus po gimdymo, labai individualu - gal po savaites atrodys, kad gali kalnus nuverst, o gal du menesius jegu pakaks tik pamaitinti ir perrengti kudikeli.. ziurek pagal situacija nieko draugei nezadedama.

    Anonimas

  3. 3

    keista ta jusu drauge znokit...kaip gali reikalaut jaigu jus tuo metu gali but kad gal ligoninei su leliuku gulesit..o gal busit nesenai gryze..znok tada tikrai nevestuves tau bus galvoi patikek:)as atsigavau po pusantro men po gimdymo..abejoju kad iseis jum ten dalyvaut..

    indraya

  4. 2

    nieko sau drauge. galetu ir suprast kad po gimdymo su naujagimiu jus neturesit galimybiu niekur vazinet ir baliavot. nevaziuociau tikrai. bent jau as normaliau pasijauciau tik po kokiu 4 sav po gimdymo.

    arcita

  5. 2

    As tai nedalyvauciau. Cia esme ne tame, kad po gimdymo neatsigavus, bet tos pirmosios savaites yra tikrai sunkios kai reikia keltis naktimis, kol istoji i ritma. O be to palikus kam maziuka tik rupes ir nei ten pabusi toj sventej normaliai, nei ka. Drauge matyt nelabai supranta ka reiskia kudikis.

    Eglone

  6. 2

    na nemanau,kad butina del drauges palikti vaikeli...

    gabija1

  7. 2

    Itariu, kad drauge vaikuciu neturi :), kitaip tikrai nereikalautu. As vien del jos supratingumo stokos i tas vestuves neiciau. O is asmenines patirties galiu pasakyti, kad po dvieju savaiciu atsigavusi tikrai nesijauciau.

    Kikymara

  8. 2

    gimdziau liepos 23,kirpo siuvo,bet atsigavau labai greit ir draugu vetuves ejom rugpjucio 4,kadangi vestuves buvo netol namu o ir uosviene gyveno netol tai nebuvo didelios problemos,nusitraukiau pienuka ir palikau uosvienei,ir vis kas pora val grizdavau nusitraukt ir nebuvo jokios tragedijos ir tikrai kudikiui nieko nenutiko buvo sotus svarus ir priziuretas.Tai priklauso tik nuo jusu sveikatos ir nuo leliuko noro gimt.Gal visai jus net nenoresit kur vykt nes siaus dar hormonu audros,tad belieka laukt kada leliukas pasirodys ir kaip jus visi jausites.

    Anonimas

  9. 2

    vaikelis svarbiau nei jusu ta drauge,gal jinai vaiku neturi ir nesupranta...aisku galima palikt, tokie maziukai tik valgo ir miega,bet jai maitinsit pati,tai negalesit palikt vaikucio na jaigu tik nutrauksit piena,bet pvz mano vaikas buteliuku nepripazysta,valgo tik mp,tai visos sventes uzdarytos,o man ju ir nereikia. ir galit per gimdyma plisti arba kirps,tai po tokios situacijos tikrai jokiu vestuviu nenoresit,nes net sedet normaliai negalesit,jau nekalbant apie sokius.

    Juljana

  10. 2

    Tikrai net neplanuok, juk ir gimda dar valosi, kraujuosi, nemanau, kad busit atsigave, ypac jei taip pirmas vaikelis. Drauge turetu siuo atzvilgiu buti supratingesne, o jei ne- tai tokia ir drauge....

    Justina24