• 21ats.

    Ar jums po gimdymo sumazejo noras myletis?

    NZN KAS PASIDARE IR KIEK ILGAI TAI TESIS, BET GIMDZIAU PRIES 4 MEN. IR STAI 4 MEN JAU VISISKAI NESINORI SEKSO! NZN NET KODEL..:( KOLKAS MAN UZTENKA I MEN 1 ARBA 2 KARTU.. NZN KA DARYTI, MANISKIS KARTAIS BISKUTI BUNA TUO NEPATENKINTAS.. :(

    tiestukeIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tikrai sumažėjęs buvo ir vyrui sunku buvo,bet išgyvenom tą laikotarpį:)Kai vaikas paaugs,normaliai išsimiegoti galėsi,nebūsi pervargusi,tai ir tau atsiras tas noras paseksauti:)))

    vitalijus

  2. 3

    sekso noras visuomet yra,bet visad pagalvoju ir praeina :)

    gabija1

  3. 2

    Seksas toks dalykas, kuo maziau jo yra, tuo maziau jo reikia. Taip po gimdymo nutolsta partneriai vienas nuo kito. Arba moteris atsala, jei po gimdymo partneris nera pakankamai svelnus ir atsargus, nes organizmas atsimena soka ir isitempia meginant isiskverbti. Jeigu vyras neparuosia partneres tinkamai, nepakankalai sujaudina, skuba, moteris pasamoneje pradeda ji atstumineti, aisku, tai turi pasekmes

    shima

  4. 2

    man tai sumazejo tikrai, bet pati puikiai zinau , kad tai ne nuo gimdymo, o tiesiog nuo pastovaus perwargimo

    Pingvin

  5. 2
  6. 2

    tiesa sakant po gimymo noras tik padidejo vos sulaukem tu 6savaiciu.

    Lafe

  7. 2

    Nezinau, sakyciau net padidejo poreikis :)

    Eglone

  8. 2

    Po gimdymo noras sumazeja, o jei maitini MP tai vyras sekso hormonus sukelia ir suvalgo. As va maitinu dukra jau metai ir 3 men, naturaliai gal norisi syki menesyje. Kadangi krutys pastoviai stimuliuojamos ir hormonu veikla neiprasta, juk menesiniu nera. Va brolio zmona nustojo maitint sunu metuku ir 5 men ir vel viskas sugrizo i vezes.

    rasarockina

  9. 2

    sumazejo tikrai galiu ir be sekso isbut . ir kazkur 2-3kart per men

    Anonimas

  10. 1

    Buvo sumazejes bet apie tai pasikalbejau su vyru ir pradejom spresti sita problema,svarbiausia neuzsisklesti savyje o bendrauti su vyru.

    Ermita