Atsakymai

  1. 2

    dazniausiai naudoju orilame Giordani Gold makiazo pagrinda pagal savo odos atspalvi. kadangi esu gana sviesaus gymio tai nesistengiu patamsinti odos, tiesiog pudra slepia kai kuriuos trukumus.

    arcita

  2. 2

    esu ismeginusi nemazai visokiu skystu pudru, pastaruoju metu naudojau is FABERLIC tokia dviguba zaliam buteliuke, man ji labai patiko, tik, kad mazai jos :( dabar nusipirkau MAXFACTOR, tai irgi visai nieko, patiko man.. Pudra visa laika perku keliais numeriais tamsesnio tono negu veido spalva.

    cooliuke

  3. 2

    Loreal. Naudoju vos vos tamsesne nei odos spalva, bet kaip su kauke tikrai neatrodau.

    Vita_321

  4. 2

    as labai nedaznai naudoju pudra, bet man nebloga loreal skysta - bet dazniau naudoju putas, nes nereikia tada tvirtinti biria pudra ir t.t., man patogiau. o spalva taikau kad atitiktu, nors dabar dar turiu putu, jos vos tamsesnes, nes pirktos rudeni, kai dar nebuvau "isblukus" :)

    Anonimas

  5. 2

    "Puma" ;) ten visa kosmetika nerealios kokybės, bet ir nepigi..

    Anonimas

  6. 2

    naudoju maybelin ,imu tamsesene uz savo oda kokiais 2tonais.

    Anonimas

  7. 1

    naudoju,Aknecolor,jinai parsiduoda vaistinese,gerai maskuoja ir kartu gydo,imu tamsesni atspalvi. ten tik 2ju rusiu yra tamsesnis ir sviesesnis.

    Juljana

  8. 1

    Isbandziau daug,ir pigesniu ir brangiu.Didziausia ispudi paliko Yves saint laurentJi idealiai prisitaiko prie odos,jos mesausina.Nepigi ji,bet geriau sumoku ir dziaugiuosi :)

    Amorsita

  9. 1

    loreal, bet retai naudoju. Stengiuosi pirkt kuo artimesne odos spalvai

    rakija

  10. 1

    patiko DEBORAH ir MAXFACTOR firmų, perku tonu tamsesnę, nes taip rekomenduoja specialistai.

    vinipukas