• 7ats.

    Ar kudikio odele negali priprasti prie nuolatinio drekinimo?

    Mano kudikio (2.5 men) odele labai sausa,šiurksti.Maudau kas 2-3 dienas.Kartais prausiu su Tindi muiliuku.Po maudyniu kudikio odele visada drekinu Johnsons baby aliejuku.Nesenai pastebejau,kad odele ant nugarytes,kojyciu,uzpakaliuko išsausejo.Gydytoja patare tepti Bepanthen tepaliuku,bet mum nepadeda.Išbandem Excipial kremuka ir jokiu rezultatu.Tai galvoju,kad čia gal nuo nuolatinio drekinimo?O gal žinote kokiu geru kremu sausai odelei prižiureti?

    domaliKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Apie Johnson's prekes as irgi esu skaiciusi, kad jose yra kenksmingu vaikams medziagu, tai ju nenaudoju. Mes Hipp megstam, nors irgi manau, kad ten visokio velnio gali buti prikimsta. Siaip manau, kad kiekviena oda gali prie nuolatinio drekinimo priprasti. Nezinau kaip vaikai, bet mano kelioms draugems jau yra taip buve nuo nuolatinio losjonu vartojimo, kad be drekinimo joms grauzia ir tempia oda. Na, mes irgi maziu istepam losjonu po maudyniu, bet ne kasdien. Pas ji atsiranda issausejimu ant kojyciu ar alkuniu dazniausiai tokie sausi plemai ( pas vyra irgi taip buna, ypac ziema), tais as tiesiog ant tu vietu vazelino uztepu kasdien ir per pora savaiciu tie plemai dingsta.

    Agne

  2. 1

    as manau kuo maziau visokiu aliejuku, tepaliuku ir pan. Jie nera visai nekalti...Pvz. neseniai irodyta, kad Jonson sampune vaikams rasta kenksmingu ingridiantu...O kiek dar yra ko mes nezinome...Geriausia nenaudoti profilaktiskai.

    jurc

  3. 1

    o mes per sausa kudikio odele gavom grybeli. taigi sekmes tau, kad to paties netektu patirti

    ausra2

  4. 1

    mano mazylei irgi 2 su puse men.tai mum gydytoja patare Balmandol aliejuka ir tikrai nesiskundziu.kaina apie 30lit.bet visai nedaug reike i vonele ypilti.

    Anonimas

  5. 1

    Mums dermatologe patare maudyti su muiliuku viena karta per savaite. Taip pat kartais padaryti vonele su balmandol aliejumi. Dabar pakankamai svelne odele turim. Kai matau kad vel biski pasauseja tai padarau vonele su aliejuku. Kartais ir pati tokioje vonioje paguliu. :)))

    ddaivute

  6. 1

    dar nebli kremukai butu-''essex''tepalas,''iwostin''pusiau riebus,''uriage''tik brangokas. Parduotuvese perkami kremai kaip mum sake alergologe netike,daugiau reklamos ir tiek.Nesu daktare,bet jeigu odele prades raudonuoti ir trukineti,tai patarciau paprasyt pediatro siuntimo pas alergologa. Gali buti kad kai toks dar maziukas vaikelis,kad dar neissivale odele nuo apnasu. Su odos problemom kovoju iki siol,vaikui 10men.

    zydruncik

  7. 0

    o mes paprasciausiai patepam issausejusias vietas vazelinu,babandyk gal ir tau pades

    Anonimas