• 7ats.

    Patiekalai iš braškių...Ką iš jų gaminame?Dalinames receptais...

    Prasidėjo braškių sezonas,ką iš jų gaminate,rašykime,desertų,uogienių,kompotų ir t.t receptukus...O gal juos šaldote žiemai?

    debesėlisReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes jas valgome tik sviezias su pienuku ir minkstu batonu ar saldzia bulka, trintas su cukrumi dedame prie blyneliu, varskeciu ir koses. O dar saldome: sutriname su cukrumi ir i stiklainiukus i saldikli. Uzsaldome ir sveiku braskiu, tai ziema jas dedame i sampana ar vyna vietoj leduku, labai skanu. o uogieniu ar kompotu apskritai neverdame, nes anyta uz mus tai daro :))

    Agne

  2. 2

    Vakar dariau tokį alia tortą;proporcijų nerašysiu,nes galima visko dėti pagal savo skonį.Paėmiau tortinę į ją sudėjau sausainius,supyliau jogurtą sumaišytą su varškę ir ištirpinta želatina(prieš tai šią masę buvau įdėjusi į šaldytuvą kad truputį apstingtų),įdėjau į šaldytuvą,kad sustingtų,kai sustingo išėmiau ir apdėjau braškių skiltelėmis,o ant viršaus užpyliau jau truputį apstingusią braškių žele(iš parduotuvės pirkta pakeliuose),įdėjau vėl į šaldytuvą,kad sustingtų visiškai...Gavosi labai skanus ir lengvas desertas;-)Nežinau,ar sugebėjau aiškiai paaiškinti,jei kas neaišku klauskit;-)

    debesėlis

  3. 2

    Kai buvau maza, mociute visada gamindavo "ubagu" sriuba, man ir dabar ji labai patinka, ir vaikai mano ja labai megsta. o receptas laabai paprastas: SUTRINI BRASKES, JU GALI BUTI NA KOKS NEDIDUKAS KIBIRELIS, VAIKISKAS. ISMAISAI SU CUKRUMI, IPILI VANDENS, IRGI PAGAL INDO TURI ZIURETI REIKIA, IR PAMERKI PADZIUVUSIOS DUONOS. IR SALDU IR SKANU IR NEKALORINGA.:)

    saule

  4. 1

    Aš tik darausi braškes su pienu, dar susitrinu su cukrumi man labai skanu.

    iinnggaa

  5. 1

    Braskes saldau netrintas ir dar saldau sutrintas su cukrumi. O vasara braskes valgau trintas su pienu ir batonu..

    Imbiere

  6. 1

    as is braskiu tai tik uogiene temoku daryti,o kai vasara svieziu prisiskinam tai su pienu labai skanei smaguriaujam jas

    ervijota

  7. 1

    Tas braskiu tortas paprasciausias.
    Issikepat paprasciausia biskvita(aisku,kai tingisi galima ir parduotuvej nusipirkt,siaip man neskanu,nes vien sintetika jauciasi;)
    Issiplakat grietinele su trupuciu citr ruksteles,cukrumi ir vaniliniu cukrumi(irgi pagal skoni).Mes dar dedavom siek tiek zelatinos,kad tortas standesnis butu.
    Na ir ant biskvito lakstu pirmiausias dedat per puse perpjautas braskes,ir sluoksni grietineles.
    Padaryta torta "aptinkuojat" grietinele ir papuosiat braskem.
    Mes puosdavom "cielom braskem,ant virsaus dar uzsijodavom cukraus pudros ir uztarkuodavom sokolado drozliu;)
    Pasitelkit fantazija;)
    Skanaus;)

    rimrem