• 12ats.

    Gal kas turite isigije Leifheit firmos sepeti grindims plauti. Ar kokyte pasiteisino? Ar verciau rinktis kitos firmos gamini

    ginntaNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ermita o tu mnai, kad Siauliu turguj originalus parduoda? :))))

    cooliuke

  2. 2

    sios firmos neturiu, bet galvoju taip pat isigyti is top spo Spin & Go, anyta turi, tai man patiko :) arba parsivesti panasia is lenkijos, ten 70lt :)

    cooliuke

  3. 2

    Atsiprasau turejo buti KOKYBE

    ginnta

  4. 1

    na turiu as ta sepeti tai jis istiesu neblogas, gerai valo visur prieina, bet uosviene nusipirko is top shop ta spin and go, tai sitoji dar geresne sake yra...bet reikia pirkti tik is top shop, o ne is kitur, nes tos kur is kitur nevalo taip kaip ta ( bandem ta pigesne nepasiteisno).

    VilijaPovilioniene

  5. 1

    as turiu, bet be kibiro, ta trumpesne limpancia sluoste, siaip esu patenkinta, patogu nugrezt, lengvai isvalau po lova dulkes, sepetukas padeda jei prikibe kas prie grindu, nereikia lenktis gramdyt, siaip kolkas ilgiausiai ja naudoju, nors turejau ir tu imaunamu ir nugreziamom kempinem pigesniu, brangesniu, bet sita kolkas ilgiausiai naudoju, tik kad brangios sluostes pakeitimui ju.

    Anonimas

  6. 1

    As turiu Lifeheit sepeti ir kibira (cia kad ranku teptis greziant skudura nereiketu). Kokybe esu patenkinta. Zinoma, pats uz mane nevalo, bet bent jau grezt skuduro lankstytis ir tept ranku nereikia nereikia...

    Isnykstanti

  7. 1

    nezinau apie kuri kalbat,bet viena turiu plaut grindim ir tikrai nesigsailiu kad pirkau,ta skudura daznai isskalbiu skalbenkej,geriausia turet du juos kad kol vienas plaunas turesit kita arba plaut vakare,nu kokybe tai tikrai gera net ir garantija 3metam yra zinoma tik ne skudurui

    Anonimas

  8. 1

    mano uosvene turijau keleta metu tad laiko, bet as nepirkciau nes nieko ipatingo nemaciau galima ir be jo apsieiti turiu omeni su paprastesnem priemonem o kaina tai ogogo.

    inesad

  9. 1

    man subyrėjo nebepataisomai net neatlaikęs 3jų mėnesių naudojimo,o ir nevalo taip ,kaip reklamuoja.Visiškas absurdas,ir pinigų negražino..

    Anonimas

  10. 1

    As jau maciaus Siauliu turguje pardavineja tokias sluotas kaip is top shop,jau senokai svarstau ja pirkt bet neprisiruosiu,o kopijos tai tikrai nepirksiu.

    Ermita