• 10ats.

    maziliui 1 m 5 men., labai blogai miega tiek nakti, tiek diena. Iki kiek taip vargsime?

    Blaskosi, atsiseda prdeda verkti, ir taip jau senai, nuo kokiu 6 men taip vargstame, gal kam taip yra buve? iki kiek taip vargsime?

    ingac1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jei tik nakti keltusi galima butu galvot kad tikrai isgyvena patirtus ispudzius bet jei sakot kad ir diena tas pats, tai gal tikrai vertetu apsilankyti pas neurologa. visu pirma isitikintumet ar viskas vaikui gerai, o be to gal skirtu kokia arbatele nakciai, nes ir pats vaikiukas kazin ar pailsi kai taip sokineja is miegu.

    arcita

  2. 2

    mano labai prastai miega nuo kokio pusmečio iki dabar dar (1,4 metų), aš bėdą žinau - dantukai, vieni po kitų auga iš eilės. gal ir tavąjam dantukų maratonas prasidėjo.

    iinnggaa

  3. 2

    Yra tokiu prie kuriu mamos iki 3metuku keliasi ir problemu neiesko nereikalingu.Manau reiktu paciai paieskoti problemos kodel vaikutis miega prastai gal dantukai dygsta,gal ka susapnuoja ar siaip per silta ar per salta miegoti....

    Bosiene

  4. 2

    mums 6,5 men.o senakti baisiai neramiai miegojo.per miegus vartaliojasi makaluojasi..nun zodziu.bet guodziu sawe gal del dantuku
    ku.jus jau dideli..ir as siuliciua vaikuti neurologiai parodyti

    saulyte6

  5. 2

    siulyciau pasikonsultuoti su neurologu, gal labai jautrus jusu vaikas. maniskis tai gana retai taip prabudineja, bet visko buna, dazniausiai per pilnati, pagal vaiko miega galiu menulio fazes nustatinet.. :)

    Smillgele

  6. 2

    gal tiesiog užsinori mamos šilumos?..

    Rugsėja

  7. 2

    mano sunui irgi taip uzeidavo, gal kazka susapnuoja, ar issigasta, o gal staigiai kazka suskausta.Galite su neurologu pasikonsultuoti, blogiau nebus.

    kvapni_feja

  8. 2

    verkdavo naktimis mano nuo gimimo iki pusntru metu,buna kad ir dabar uzeina verkimai bet aisku retenybe,manau kiekvienam skirtingai tas laikas ateina isaugimo,gal ka susapnuoja...

    Anonimas

  9. 1

    mes irgi nuo metuku iki pusantru is vis nemiegodavom naktimis, keldavosi kas valanda, netgi musus lovoj ir tai nemiegodavo. bandem ir nuo kirminu duoti, nepadejo, galiausiai issiaiskinom nemiegojimo priezasti, padidejes skrandzio rugstingumas, pagerem vaistukus laikomes dietos ir pagaliau miegame, taip kad nereikia kenteti ir vaiko kankinti, butina pasitarti su gydytoju, siaip dar yra raminantys sirupai ir lasiukai

    mantes_mama

  10. 1

    Įtariu visų vaikai naktimis "dalyvauja" :). Sako, kad jie naktimis atkartoja, tai, ką dieną išgyveno, ir tai - normalu. Na,jei manote, kad per daug ir nepailsi nei vaikas, nei jūs, tada verta su specialistu pasikonsultuoti. Be to būna specialių arbatyčių vaikams prieš miegą.

    Ausra