• 14ats.

    vaistukai nuo temperaturos

    sakykite,koius dar galima vaistus duoti dukrytei (1.8m) kai yra temperatura 38.8C ,sirupo negeria,spjauna lauk(ibufen) zvakutes per didziausias asaras idedu,bet jos veiksmingai nenumusa temperaturos,tik kelios dalys nukrenta,kokiue dar galimi vaistai tokio amziaus vaikui?

    pinakoladaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    parecetamolio sirupas bet pagal svori duodami ml,tai mano vaikui kai nekrito po puses valandos galim duoti ibufen sirupa jie sako tarp pusavio gerai dera bet mano vaikui buvo kai tai leido daryt 2metai 4menesei

    Anonimas

  2. 2

    na apsilankyk vaistineje ir ten jums kaska tokio ras kas jusu mergytei tiks.

    gabija1

  3. 2

    Tik ibufenas,spjauna nespjauna,bet turite kazkokiu budu sugirdyti

    ruta26

  4. 1

    Zinau kad su actu numusineja kai kurios temp vaikui,Reikia pasigaminti acto ir vandens tirpaliuka ir vaikuti nutrinti su juo sudrekinus sluoste.As nebanziau,bet kas megino,sake jog padeda.

    pavasarinuke

  5. 1

    per svirkstuka gaunasi tas pats sugirdymas,kad doze butu 1ml ar 2ml tada dar dar gali vienu kart nuryti,bet kai doze 5ml tai jai gaunasi nuryti per 2-3kartus,verkianciam vaikui tai isprovokuoja paspringima,ir galu gale apsivemima. Jinai apskritai pamato kad per prievarta kazka bandome padaryti pradeda isterikuoti,tad is po vakar isitikinome kad kol nesupras kas vyksta ir kodel reikia gerti - negirdysme per prievarta tokio kiekio vaistu.
    Buvau vaistineje,vaistininke pasiule truputi stipresniu zvakuciu,manau kaip nors issiversime su jom,labai tiksiuosi kad tai tridiene karstine ir ja ryt viskas baigsis.Aciu visoms uz atsakymus.Esate sauni kompanija mamyciu,kurios atsakys i betkuri iskilusi klausima is savo puses :)

    pinakolada

  6. 1

    as tiriu drauge, kuri dabar ir suaugusia negali gerti tuos visus sirupus, nepraeina jai, viskas iseina atgal. Tai gal ir jusiskei taip? Zvakutes dekites o gal yra kokiu skistesniu vaiskuku? Ar kaip mum vaikisteje suspausdavo tabliete ir su vandieniu duodavo. Tik aisku cia reik su gyditoju duoti kad zinoti kokia sgalima

    Katia

  7. 1

    Dar pamiršau parašyti, kad temperatūrą galima numušti ir vėsinant kūnelį, pvz. šaltais kompresais. Mes vaistus duodam tik jau blogiausiu atveju, kai visai neramus pasidaro. Nereikia stengtis numušti temperatūros visai, nes taip organizmas kovoja su liga.

    Ausra

  8. 1

    Su mano sūneliu tas pats darosi. Mes Ibufen'ą tada tiesiog įpilame į vandenį, nebelieka to klapmumo (kuris, beje, mane irgi vimdo :)), nesakom, kad vaistai, ir tada jis išgeria kuo puikiausiai kaip sultis :).

    Ausra

  9. 1

    Pabandikit per svirkstuka sugirdit,as mazesnei taip vaistus sugirdau,nes jeigu su sauksteliu,tai net burnos neatidaro,aisku be adatos.

    Jolka123

  10. 1