Atsakymai

  1. 3

    Nemažai yra kompensuojamų vaistų.
    Tikriausiai kad juos išvardint ir tiek jų isimint,žinot,studijuot ilgokai reikėtų.Juolab kai dažnai keičiasi įstatymai,tai vienu atveju kompensuoja,kitų ne.Ir atvirkščiai.

    Anonimas

  2. 2

    mums ir nuo slogos irnuo kosulio kompensavo

    tikmama

  3. 2
  4. 2
  5. 1

    tai jau tikrai kad ne visi..dazniausiai antibiotikai,kartais reikia damoketi nedaug,kartais visai nemokamai su vaistu pasu..

    sandritute

  6. 1

    Ibufenas,antibiotikai,pancreatinas.Daugiau nežinau
    Pas mano vaiką knygutėje tik keturi lapeliai panaudoti,reti svečiai vaistinėse.
    Gabija1,iš kur traukėte tokią nesamonę,net daktarinas nebekompensuojamas,tai iš kur čia visi vaistai.Nežinote geriau net nerašykite.

    emiliukas

  7. 1

    tikslai negaliu pasakyt bet man atrodo receptiniai yra kompensuojami(na tie kuriems butinas receptas).

    inesad

  8. 1

    O man teko pirkt antibiotikus pilna kaina,blemba,kaip nera teisybes,naudojasi,kai zmogus pasimetes,zino,kad tevai vistiek pirks vaistus....pikta labai,reikes kontroliuot savo daktare.

    grirute

  9. 1

    Yra sarasas tam tikru kompensuojamu vaistu,antibiotikai vaikams irgi kompensuojami.Mes va neseniai susirgom,tai vyresnei beveik 4 metai,kompensavo antibiotikus ir Ibufena,plauciu uzdegimo nera,o mazesnei antibiotikus,ventolina,tuba,kviepuot ventolina,ventolina sirupa.Visus situos vaistus kompensavo.Todel reikia klausti pas gydytoja,kokie kompensuojami,nes tik jie zino.

    Jolka123

  10. 1

    kompensuojami tik kai kurie antibiotikai, kiek zinau. Na man tai gydytoja aiskino, kad pvz jei vaikas suserga plauciu uzdegimu ir jam reikia antibotiku tai jie bus kompensuojami, bet jei nera plauciu uzdegimo ir tik del kokiu kitu priezasciu skiriami antibiotikai jie nekompensuojami.Nesamone mano manymu, bet tiesa

    Pingvin