• 25ats.

    Ar vestuvese balta (ar jos atspalvio) suknele apsirengti dera tik jaunajai?

    Esu pakviesta dalyvauti vestuvese vasara, ar galeciau vilketi balta (kremines spalvos) suknele? Ar nuotaka neisizeistu del to? Kaip jus elgtumetes?

    ingriVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as asmeniskai nenoreciau, kad per mano vestuves kazkas dar vilketu balta suknele... o tau manau deretu atsiklausti nuotakos :)

    cooliuke

  2. 3

    na taip,pagal visus paprocius.

    gabija1

  3. 2

    Žinoma galite rengtis balta ar jos atspalvio suknele:))Nuotaka neturėtų įsižeisti,juo labiau,kad suknelė turbūt nebus pūsta(kaip vestuvinė) ir panaši į jaunosios...Jau jaunosios, tai tikrai niekas neužgoš vestuvių dieną:))

    vitalijus

  4. 2

    na per venas vestuves maciau kad jaunikio sesuo (kuri buvo tik svecias) buvo su balta suknele tai jaunajai nelabai tai buvo prie sirdies

    Lafe

  5. 2

    Tavo vietoj atsiklausciau jaunosios ar ji butu nieko pries,nes tikrai nenoreciau gadinti kazkam sventes del aprangos savo.

    Bosiene

  6. 2

    per mano vestuves sesuo buvo su sidabrine-balta suknele, bet pries tai jinai paklause ar as nepries.

    Katia

  7. 2

    manyčiau būtų gražus gestas iš tavo pusės jei atsiklausi jaunosios:)

    Nojukas

  8. 2

    Man atrodo nelabai dera eiti su balta spalva, visgi tai jaunosios svente, jos diena ir jos spalva. Nebent jos pacios paklausti ar ji nepriestarauja.Bet as nesirinkciau baltos eidama kaip svecias.

    kvapni_feja

  9. 2

    kad ta suknele nebutu tokia puosni kaip nuotakos, nes kiek zinau daug kas lieka nepatenkinti, nes neatskiria kur jaunoji :))) ir del to galima sugadinti santikius, geriau jau pasisneketi su drauge, kad paskui nebutu pykciu

    lolita24

  10. 2

    manau balta spalva tik nuotakai,as tikrai nebuciau patenkinta,jei kas nors butu ateja su balta (kremine) suknele.

    aronas