• 19ats.

    Kokius lengvus ir greitus užkandžius, sumuštinukus ar dar ką darote, jei laukiate svečių? Jei pvz. negaminat karštų patiekalų, nekepat šašlikų, ar dar ko?:)

    Būtų įdomu sužinoti, kuom vaišinat svečius, domintu sumuštinų tipo kazkas, ar dar kas.:)

    RakolinaReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as kepu karstus sumustinius (spec. sumustiniu keptuveje) - juos galima daryti kokius tik nori, tereikia batono, galima deti suri ir desryte, galima daryti saldzius su varske. dar kartais padarau ant greicio farsiruotu kiausiniu, paprastu sumustinuku, keptos duonytes,

    arcita

  2. 4

    pas mane tai taip buna kad tiesiog papjaustau ivairiu rusiu kumpio ar desros , graziai sudedu ant lekstes pora rusiu . Dar darau is mocarelos tokius- mocarelos gabaliukas, spinato lapas ant virsaus pomidoras. Dar darau toki dalyka skanu , na cia ne sumustinukas bet visvien skanu - Silke gabaliukais, pomidoras, svogunas, majonezas, viska sumaisau ir labai skanu :)

    Pingvin

  3. 4

    jei kokiam draugu pasisedejimui, tai ivairius sumustinukus, kepta duona, kepta duona su pikantiska misraine ir panasiai :) o jei siaip kokios drauges laukiu, tai tik kazkuo skanaus prie kavos pasirupinu :)

    Smillgele

  4. 2

    Dazniausiai iskepu pica,nes ja skanu ir salta valgyti,po to padarau lavasa,supjaustau mazais gabaliukais.Dar nusiperku duoniuku ir ant ju tepu majonezo ir dedu raudonuosius ikrus,silke taisau su pomidorais,svogunu ir majonezu.Sumustinuku su lasisa padarau,misraines kokios dar sugalvoju padaryti,vaisiu padedu ant stalo.:)

    kukuska

  5. 2

    Vieno kasnio sumustinius su suriu ir vynuoge,misraine kiausiniai,svoguno laiskai,vistienos krutinele ir majonezas,kepta duona su cesnaku itrinta ir ant virsaus misraine morkos,cesnakas,kiausinis ir majonezas arba ant prancuzisko batono uztepu krabu lazdeles,tunas ir majonezas:)

    Bosiene

  6. 2

    darau vieno kasnio sumustinius su zuvyte,ar mesyte ir darzovem. Siaip megstam kepta duona, suri ir vytintas desrytes :)

    cooliuke

  7. 2

    Mes dažniausiai papjaustom kieto sūrio, vytintos dešros ir būna labai gerai. Kartais darom sumuštinius su lašiša arba raudonaisiai ikrais, bet tik su ilgu batonu. Tokiu atveju sumušinukai gaunasi maži ir mums skaniau. Dažnai iškepu obuolių pyragą, ir skanu, ir gana greita.

    Lauryytte

  8. 2

    su lasisa ir sviestu ant baltos duonos, varskes ir zalumynu uztepele ant grudetos duonos, dazniausiai tai kava ir pyragu vaisinu, o ne sumustiniais :)

    kvapni_feja

  9. 2

    darau vieno kasnio sumustinukus.Su lasisa ir balta duona,su kepta duona ir pikantiska misraine ant virsaus

    ruta26

  10. 1

    ant paskrudintos duonos uzdedu surio, ikru, pomidoro ant sviesto

    vinipukas