• 7ats.

    Gal kuri is Jusu esate dirbusios firmoje "Vykom"? Pareigos - pirkimo vadybininkas?

    Nerandu jokiu atsiliepimu, nei teigiamu, nei neigiamu. Tik kiek matau, kad vis reikalauja darbuotojo, tai ir sukele man abejoniu, kas toje firmoje ne taip. Aciu uz atsakymus

    ViliukasDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    dazniausiai jei imoneje nuolat ieskoma darbotoju o ypac konkrecioms pareigoms tai jau automatiskai kazkas ne taip - per didelis darbo kruvis palyginus su alga, nuolatinis "tarkavimas" is valdzios puses ir t.t jei butu geras darbo pasiulymas tai daznai nesiskeistu darbuotojai. paprasciausia butu nuvykti ten pokalbiui ir po to tyliai pakalbinti kitus darbuotojus, geriausia zemesnes kategorijos (pvz koki pardaveja, sandelininka - dazniausiai tokie darbuotojai pasako viska kaip yra tiesiai sviesiai kiek zino).

    arcita

  2. 2

    Aciu pasisakusiom :)
    Esme tame, kad jau as turiu pasiulyma dirbti, taciau kitoj firmoj nuo pirmadienio. O del "Vykom" jie lb praso, kad ateiciau, kadangi gimtoji kalba - lenku. Jiems as paskiau, kad turiu darbo pasiulym, bet paprase vis tiek ateiti ir pasisneketi, sako pasiulys geresnes salygas ir alga. antas anonime, norejau paklausti o algas ten normaliai moka? Nera taip, kad uzdelsia? Beje ir anoj firmoj, kur as esu jau priimta tai ir atmosfera tikrai nera geriausia... Patirties tai tikrai turiu jau 8 metus.

    Viliukas

  3. 2

    UAB "Vykom" imone uzsiimanti ekspedicija. Cargo.LT (transportininku puslapis) vien tik geri atsiliepimai, kad gerai atsiskaitanti imone ir t.t
    Taciau apie vidine atmosfera nieko nera. Siaip jei butu kazkas blogai is darbuotoju, tai tikrai rastum vienokiu ar kitokiu pasisakymu, juk visi dazniausiai pasisako tik tada kai kazkas negerai :)

    Anonimas

  4. 1

    Dar prieš du metus buvo normali įmonė, dabar vien neigiami atsiliepimai... Įvaizdį susigadinote, jo jau nepasitaisysite - žmonių problema. ;)

    Anonimas

  5. 1

    Po kadencijos lauksi atsiskaitymo apie dvi savaites.Vadinasi taip,jau reikia isvaziuot i kita reisa,o dar neatsiskaityta uz atidirbta.Ir pastoviai reikia skambint,rasyt,kad pervestu atsiskaityma.Sitoje imoneje nera taip,kad ''laiku''

    Anonimas

  6. 1

    Viliuk, atlyginimų tikrai neuždelsia. Kiek pamenu mokėdavo apie 6 - 7 dieną kaip išpuola savaitgaliai. Niekada neteko kaulyti ir laukti atlyginimo. Ateina diena ir perveda be jokių kalbų :) Siūlyčiau vis tik nueiti į Vykom, nes tai prestižinė firma. :) Nežinau kokia kita firma jumis domisi.. Vyrui mokėjo iš pradžių 1500, po to 2200 lyg po bandomojo laikotarpio, kai patapo vadovu dar kažkiek padidino - nebepamenu jau tiksliai kiek ten buvo.
    Siūlau nueiti ir pakelti savo kaina ten :) O išeiti visada suspėsite :)

    Anonimas

  7. 0

    Visus apgaudineja pradedant vairuotojais baigiant auksciausio lygio vadovais. Susigalvoja, "baudas" ir is niekur darbuotuojus "baudzia". Vis tik karma yra karma. Tikiu, kad ateityje jiems uz tokius zmoniu apgaudnejimus, atsieis.

    Anonimas