• 33ats.

    Kiek pinigu dovanotumet 3 metuku mergaitei?

    Tai bus tik poros valandu pasisedejimas, dauguma sako, kad uzteks 20 Lt, bet man atrodo mazoka, zinoma prie viso to dar nesimes saldumynu, sampano ir geliu... Kiek jus dovanotumet tokio amziaus mergaitei?

    estrella181Vaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tiek kiek finansai leidzia :)

    gabija1

  2. 5

    jei imanoma - nedovanociau..
    vaikams svente susideda ir is dovanu, o vokelis tai jokia dovana, na tik jau ne tokiam amziui :) kitas reikalas, kai tevai kazka uz tuos pinigus pirks, bet vistiek prie vokelio reiktu ir mergaitei kazka padovanoti, kad ir spalvinimo knygele ir piestukus..kad jaustusi, jog ir ji dovanu gavo, o ne sveciai susirinko, nieko nepadovanojo, o vat tevai, gerieciai paskui nupirko didele dovana.. :)

    Smillgele

  3. 3

    manu super kad ir 20litu

    domisi

  4. 3

    Jeigu jau mama sako,kad dovanos nereikia,o geriau pinigėliai,tai nėr ko ir galvot įdėčiau 50lt.į vokelį ir nesineščiau jokių lauktuvių,na nebent vaikui asmeniškai kokių saldumynų ir viskas.Ir suma vokelyje normali atrodytų,o ir Jums nereikėtų per daug išlaidauti kažką nešantis,tuo labiau,kad į gimtadienį einate Jūs ir vaišinti turi JUS:))

    vitalijus

  5. 3

    oho,dar su nurodymais,kad vokeli atnesti,as vistiek nesciau dovana,jei nuo mazens vaikas pratinamas prie pinigu,tai kas toliau bus

    ruta26

  6. 3

    Tokio amziaus vaikui tikrai nereikia daugiau nei jubiliejaus proga, jei jau jos suplanavo ka pirks tai valio,bet tau nereikia i tai ziuret ir galvot jei dovanosiu tiek ar uzteks,o jei kiti duos daugiau. Tai jei 3metu proga dovanosi 50 tai 5metu proga jau 100 reiks dovanot kaskaip jau 50 bus mazai. Nelepinkim vaiku kurie tikrai dar nezino pinigu vertes.

    Ermita

  7. 3

    Na ir aš atsisakyčiau dovanoti pinigus, todėl visiškai pritariu Smilgelei.
    Bet jei taip jau reikalaujama organizatorių :), tuomet, mano manymu, 20 Lt. tikrai yra normali suma ypač jei patys nešitės vaišes.

    Ausra

  8. 3

    Pinigu nedovanociau, geriau dovana. Bet jei nori nestti pinigais, tai koki 30 lt butu pats tas.

    kvapni_feja

  9. 3

    Viskas priklauso nuo jūsų galimybių ir santykių kaip bendraujate su ta šeima.Nemanau kad mergaitė suvoks pinigų vertę ar ją kaip gali vertinti.
    Mergytei greičiausiai patiks kas ryšku,spalvota ir suprantama jos amžiui.
    Gali būt žaislinė su užduotėlėmis dėlionė ,"lėlių pasaulis",papuošalai plaukams,vasarinė suknytė,dviratukas,naujas vonios žaislų rinkinys,spalvotos aiškios nesuplėšamos pažintinės knygutės ir t.t.. O "piniginė išraiška tėveliams Pvz:prie saldainių dėžės vokelyje,paliekant jiems patiems spręst ko labiausiai reikia, tai gali būt sakyčiau nuo 20Lt vokelyje iki 100 ar 1000 .. tai tik jum spręst.

    Anonimas

  10. 2