Atsakymai

  1. 4

    as padovanociau koki papuosaliuka, sventuju paveiksleli, kryzeli - na kazka tokio :)

    arcita

  2. 4

    Pagal tradicijas krikstateviai dovanoja sidabrini sauksteli vaikui. Kadangi mergaite jau nemaza, bandykit nupirkti sidabrine grandinele su kryzeliu. O jei dovanos nesieti su krikstu, tai galima tokio amziaus mergaitei pirkti sidabrinius auskariukus (jei ausytes pradurtos). Simpatisku auskariuku galima rasti nuo 20 Lt bet kurioje juvelyrineje...

    Isnykstanti

  3. 3
  4. 3

    As nezinau kokios kainos Lietuvoje,bet manau padovanociau sidabrine grandinele su kryzeliu:)

    Bosiene

  5. 3

    su tevais pasitarkit geriausia,grandinele kokia gal?

    sandi

  6. 3

    Ziurint kiek pinigu galite skirti. Dazniausiai dovanoja sidabrini sauksteli (iki 150 lt) galima gera nupirkti, bet cia gal mazesniems labiau.Manau tiktu kokia sidabrine grandinele su angeliukio pakabuciu ar kokiu medalionu, kur galima kazka isgraviruoti. Bet be 100lt neapsieisite. Arba valandos fotosesija su fotografu, iamzinti svarbia akimirka, uz 200lt galima rasti.

    kvapni_feja

  7. 2

    padarykit dovana nuo sirdies ideki visa savo meile

    ielvai

  8. 2

    aciu visoms,galvojau apie auskariukus,matyt ju ir ieskosiu ir turbut-angeliuka pridesiu:)

    kriste2

  9. 2

    Dovanociau kazka is sidabro, gal dar kokia maldaknyge,kad butu susije su krikstu....

    estrella181

  10. 2

    Tokiu metu mergaite labai megsta jau kvepintis padovanok kupona i eurokos parduotuve,ar i kokia papuosalu parduotuve kuponiuka. Dauguma mergaiciu veria karoliukus nupirk verimo rinkini yra visko tik reikia pagalvot,jei jau jus kviecia but kuminais tai reiskias jus gerai pazystat ta mergaite ir tikrai turetumet zinot ko ji nori o galu gale galit ir jos paklaust.

    Ermita