Atsakymai

  1. 7

    Taip,aš naudoju "Egipto žemę" ir esu labai patenkinta.Egipto žemė – tai deginto molio kosmetinė priemonė,suteikianti odai natūralų saulės įdegio atspalvį. , praturtinta proteinais, aliejais, vitaminais, foline ir gliutamine rūgštimi. Jie suteikia odai lygumo ir glotnumo, padeda pasisavinti drėgmę, skatina ląstelių kalogeno gamybą, pasižymi puikiomis tolygiai pasiskirstančiomis, drėkinančiomis ir maitinančiomis savybėmis, drėkina odą ir veikia kaip antioksidantas.Ją patartina naudoti ir vasarą, kaip apsaugą nuo kenksmingų saulės spindulių.

    almyte7

  2. 6

    aš nenaudoju,bet mačiau mano giminaitė ją naudoja,tikrai gražu,aš asmeniškai jei ji butu pigesnė ir nusipirkčiau.

    staponkute

  3. 4

    As pirkau "Sarmoj" ir mokejau 110 Lt. uz kompaktine Egipto zeme. Kitur gal galima ir pigiau rasti :)

    almyte7

  4. 4

    Kaip aš suprantu,tai birioji pudra tinka pabrėžti tik veido kontūrą, šiek tiek vietą po antakiais ir įdubusią skruostikaulių dalį .Ji labiau tinkama vakariniam makiažui. O kompaktinė Egipto žemė tinka kasdieniniam naudojimui.Tai va, debesėli,apsispręsk,kurios Tau labiau reikia :)

    almyte7

  5. 4

    Cia apie biria pudra manau :) as ne sita naudoju, bet mano drauges kelios naudoja ir yra patenkintos :) graziai atrodo :)

    Erika_P

  6. 3

    joa naudoju visai nieko!

    cindy

  7. 3

    Šios pudros užtenka minimum 2m, tai ta pradinė investicija su kaupu atsiperka. Aš pati, tai jokios pudros nenaudoju visai. Bet visos mano pažįstamos, kurios ją naudoja, labai patenkintos šia pudra.

    trejetukas

  8. 3

    Taip tai biri pudra,kuri suteikia ir idegio atspalvi ir padeda nuo spogu ,bei yra is deginto molio.

    saullyte

  9. 2

    mano sese ja naudoja graziai padazo ir yra patenkinta ji is kaskur uz 60 lt tik nusipirko jau labai seniai ja turi ..tikrai jai rasciau pigesne tai nusipirkciau o db naudoju rutuline ir nesiskundziu;]

    ikmeskute

  10. 2

    anksciau naudojau ir tikrai likau patenkinta ;))))

    deimantina