• 26ats.

    mum su drauge iskilo toks klausimas, net lengvai susigincijom:) kaskada isbure cigone. siaip viskas isipilde. net meiluziu ir vyru skaicius:)))) neatitiko tik vaiku kiekis. sake, bus keturi, o yra vienas ir daugiau niekaip neiseina pastoti. buvo trys persileidimai pries vaika, kuriam dabar 4 metai, tai gal tos kortos parode, kad gali buti 4 vaikai?

    bet kadangi 3 kartus persileido, o turi viena, tai ir del to daugiau nepastoja (daktarai sako kad viskas gerai). tikiuosi supratot ko noriu paklausti

    jolakacieneSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na cia ir klausimas,na bet visko gali buti.

    gabija1

  2. 3

    tiesa sakant nesupratau kur cia klausimas? na neissipilde. kaip tikesi, kaip noresi taip ir bus :)

    arcita

  3. 3

    nelabai tikiu ir as kaskada ejau tik del kompanijos kaskas isipilde kaskas ne bet va drauge tai tiki (ji tiki viskuo) tai ir lauke kol bus keturi vaikai:)))

    jolakaciene

  4. 2

    Ko gero tie trys persileidimai ir tas vienas vaikelis,tai ir yra tie 4 vaikai,kuriuos matė būrėja...deja,bet dažniausiai išsipildo būrėjų pranašavimai.

    vitalijus

  5. 2

    gali buti kad cigonei rode ir tus nestumus nelaimingus,nes sako kas buria tipo nezinau ar tiesa rodo kiek vaiku turi nors ir abortai padaryti buvo....

    Anonimas

  6. 2

    Nezinau ar vertetu tikiuoti tuo, kas neaisku ar tiesa? Galbut ten tik aferiste moterele, kuri gali visko tiek priburti, kad tik pinigelius istrauktu.
    As pati aptikeciau tada, kai man pasakytu praeiti.

    O apie 4 vaikus: tai galbut priskaiciuojami ir persileidimai, arba galbut ivaikiai ir t.t. Juk nebutinai, vaiku yra vadinamas tik pacios pagimdytas vaikas, gali buti ivaikintas, is kitu santuoku turimi vaikai.

    Apela

  7. 2

    Supratau :) As tikiu kad gali reiksti ir tai. Pvz. man visos burejos sako, kad turesiu du vaikus. Turiu sunu, ir esu tikra kad daugiau vaiku neturesiu (tiesiog toks mano apsisprendimas:), bet pries daug metu dariausi aborta, tai irgi manau kad del to visos burejos ~mato~ du vaikus, o ne viena...

    Yuki

  8. 2

    Prišnekėt galima bilen ką,tai bent vienas pasapoliojimas gali ir pataikyt.. iš visų
    Oho kokia burtų "galia" pasirodo :))
    Man tai ti šypsena sukelia tokie burimai.
    Įdomu ,kuri gi moteris nepatiria vyrų dėmesio,nebendrauja ar nėra patyrus pažinčių iki to vienintelio mylimojo?
    Kuri moteris negimdo vaikų ar netrokšta šeimos.
    Kuri neturi tarp artimųjų rato giminių ar draugų? Iš kurių su vienais mielai bendrauja,kitais per atstumą, ar kai kuriais pakonfliktuoja.
    Taip pat ir tarp bendradabių su vienais sugyveni,su kitais palaikai atstumą..
    Tai joks čia burtų išradimas, kliedėk bilen ką,ir žiiū tikrai pasirodys kad tikrai turėjai nusižiūrėjusi vieną ar kitą vyruką.. o jei santykiai su kuriuo nors ir tapo artimesni,tai ir be burtų tikimybė tapti žmona reali.
    Kad su mylimu žmogum nesimylėsi,būtų apsurdiška net pagalvoti.. Iš ko seka ir pastojimai ,sėkmingi arba ne.
    Kas gi užaugo nė karto nepatyres melo ar ginčų,konkurencijos??

    Anonimas

  9. 2

    Tegul dabar nueina pas kita bureja, nes kiek teko burtis, tai ir apie praeiti pasako ir apie ateiti, tai gales patikrint is naujo, kiek ji vaiku tures ir ar prie tu 4 skaitosi persileidusieji, kaip sake ana :)

    Vita_321

  10. 2

    Nu aisku jeigu pradesit cigonemis tiket tai taip ir galvosit kad ji isbure viskas ivyko taip ir turi matyt but. Bet pagalvokit gerai ar tie trys persileidimai neivyko del didelio jaudulio nes zinojo kad turi turet ji 4 vaikus. Tai gal vel nueikit pas cigone ir tegu daba isburia. Paprasciausiai maziau reikia jaudintis ateis laikas bus ir vel vaikas.

    Ermita