• 17ats.

    Gal daret kažkokius partimus ar masažus ,kad gimdant apsisaugoti nuo plyšimu,?ar manot kad padejo?ir ar manot kad klausant daktares kada stumti o kada ne, galima išgimdyti neplyšus, kaip jums buvo?

    IlonaPGimdymo eigaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na man apie galimus plysimus,niekas nieko nesake ir apie tai nebuvau informuota,gimdziau Taurages ligoninej,ir ten daktares buvo labai nemalonios,tai manau dar net pasunkino ir gimdyma,tai norejosi kuo greiciau pagimdyti ir vaziuoti namuo.

    gabija1

  2. 2

    na as klausiau ka man sake daktare ir akusere,bet plysau ir kirpo mane,nes vaikelis gime didelis ir aplink kakla stipriai buvo apsisukusi virkstele,nebuvo ko laukti jai nori vaikeli laikyti ant ranku ir reikia klausyti ka sako daktarai

    Anonimas

  3. 2

    Pratimai yra Kegelio, tikrai daug informacijos apie juos internete, kartais darydavau, jei neuzmirzdavau :) o klausyti akuseres per gimdyma reikia, manau, tai padeda isvengti plysimu :) mane kirpo, nes nebuvo laiko kada "zaisti", vaiko toniukai pradejo kristi, svarbiausia viskas baigesi laimingai, o zaizdos uzgyja :)

    Smillgele

  4. 2

    Klausiau ir dariau viska ka liepe, bet kirpo, nes maziukui irgi buvo dukart virkstele apsisukus, ilgai zaist nebuvo galima ir vistiek gime priduses.

    Kikymara

  5. 2

    nedariau jokiu pratimu,gimdymo metu klausiau akuseres,neplysau,nors vaikas gime 4200g

    ruta26

  6. 1
  7. 1

    prasykit kad kirptu ir nebus plysimu

    vinipukas

  8. 1

    klausiau daktares bet vistiek plysau,daktarai ir nevisagaliai kad apsaugotu

    sandi

  9. 1

    Butina klausyt akuseres. as tik truputi plysau, nes petukas istrigo. tiesa, irgi buvo 2 kartus virkstele apsisukus buvo, bet del to nekirpo. jei ne petukas, is viso nieko nebutu buve, didelio diskomforto nebuvo, ir sedet galejau. biski dariau as tuos pratimukus, bet neilgai ir nesaziningai :).

    reda83

  10. 1

    na klausiau ka sake daktare,manau visos klauso,bet tai nelabai mane isgelbejo nes pliso visas gimdos kaklelis

    Lafe