Atsakymai

  1. 4

    Kol buvo visai mazute ir valge mano pienuka,tai tustindavosi po kiekvieno maitinimo.Augant retejo kakutis,o dabar,kai jau musu princesei 11 men ,dazniausiai tustinames kasdien po 2 kartus,buna ir 1 karta :)

    almyte7

  2. 3

    nuo kada mamos pieniukas vadinamas mišiniu?:)))))))))))))))) kol maitinau tik mamos pienu, ir kol buvo mažytė- tai 1 kartą` dienoje vissda, dabar kai valgo jau įvairų maistą ir geria mamos pieną tai ir 2 kartus per dieną ir 1, o kartais kas antrą :) čia kažkokių taisyklių nėra, tai labai individualu, pavyzdžiui mano draugės kūdikis tuštindavosi kas 6-7 dienas.

    pupa34

  3. 2

    mano mazius tustinas per diena du arba viena syki

    lijana2

  4. 2

    mano mazius daugiausiai valgo MP tai tustinasi beveik kiekviena diena, buna kad visa nieko nepadaro.. jei gauna papildomo maisto pvz tyreliu, ar darzoviu, tada reikaliuka suorganizuoja dazniau.. aisku jei nesukieteja viduriai..

    kristale

  5. 2

    Pirmaji menesi musu maziuke tustindavosi 6-7 kartus per para, po to suretejo..dabar mums tuoj 9men - tai po kelis kartus per diena ar viena karta:) cia jau lb individualu.

    raimoskyte

  6. 2

    mano mergina kiekviena diena padovanodavo siurpraiza :) dabar valgo normalu maista tai turim vargelio :((

    redusis

  7. 1

    manoji gan daznai tustindavosi...

    daina

  8. 1

    na maniske dienoj karta tustindavosi kai maitinau tik savo pieneliu,o dabar kai damaitineju su misiniu tai kakoja reciau kas dvi tris dienas

    ervijota

  9. 1

    Maniskis pirmus pora menesiu tai kakindavo daznai. Geria pienuka ir jau jauti, kad kaki daro, tai per diena budavo kokie 6-8 kartai. Veliau jau reciau. 5-7 menesiu darydavo kokius 1-3 kartus, 8-12 menesiu 1-2 kartus, o nuo metu tai dazniausiai tik karta i diena, buna ir tusciu dieneliu, kai viduriukai pakieteja.

    Agne

  10. 1

    Gydytoja sake,kad valgant mamos pieneli gali tustintis net po kiekvieno valgymo,o misineli- karta ar pora i diena.

    jurraa