• 10ats.

    4menesiu kudykis kiek per diena suvalgydavo misinuko?ir ka jam dar duodavote?

    na mums kai suejo 4menesiai daktare leido pradeti kosytes duoti pati pagaminu kosytes suvalgo normaliai kazkur 4 ar 5 saauktus ir dar isgeriam po 120ml misinuko,ir jis man po 2val vel saukia kad valgyti nori,nebesuprantu ar jis neprivalgo ar kas jam yra?seniau misinuko valgydavo po 200ml 5kartus dienoje.O gal cia del to kad jau antras dantukas baigia isdygti?patarkit ka man daryti?

    astulia95MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    4 men mes valgom 150-180ml misinuko ir valgom darzoviene pietums - bulve, morka, brokoli, moliuga kol kas :) valgo kas 3-3,5val, nakti valgo 1 karta.

    arcita

  2. 2

    Apetitas pas vaikučius skirtingas,taigi savo mažylį visai gerai ir normaliai maitinate.
    duokite tiek kiek pageidauja ir suvalgo.
    kas per daug "Atpila" tad nerimaut tikrai nėr dėl ko.
    tik į maistelio racioną jau galit įvairesniu produkrų itraukti.

    Anonimas

  3. 2

    4 mėn kudikis jei maitinamas mišinukais valgo maždaug 6-7 lartus per parą kas tris h. vienu maitinimu suvalgo vidutiniškai 90ml mišinuko.
    pritimaitinti papildomai nereikia,nebent jei nakties neišmiega tai galima duot atsigerti nesaldintos arbatėlės tarp maitinimų (ramunėlių ar pankolių jei pučia pilvuką).
    Papildomai pratint iš pradžių prie daržovių nuovyro,ar vaisių taip pat be cukraus galima jau nuo 5 mėn. o 6mėn kudikis gali pereiti ir prie tirštesnio maistelio (tyrelės konstinencijos) tai gali būt tiek vaisiai,tiek daržovės,tiek ir mėsytė,košytės grūstų kruopų.sausainiukai.
    Maistelį ruošti be druskos,be cukraus.
    Pradėjus primaitinti "kietuoju" maisteliu mišinuko per parą duodama nuo 3 iki 5kartų. maždaug 90-120ml.

    Anonimas

  4. 1

    reikia ziureti pagal svori, musu svere jau apie 9kg, tai paros norma apie 900ml, tai tiek ir valge

    vinipukas

  5. 1

    Jei priauga normaliai svoris,tai viskas gerai,mano dukryte vienu metu suvalgydavo naujagimio porcija,po keliu savaiciu vel pradejo geriau valgyt,nieko baisaus,o primaitint pradejau nuo 6men.

    grirute

  6. 1

    kaip parasyta buvo tiek ir suvalgydavo....duodavau kosyte bandydavau dar nevalgydavo tik zaisdavome

    Anonimas

  7. 1

    valgydavo kas 3-4 valandas ir max 120 ml misinio. Papildomai nieko neduodavau. Ipusejus 5 men daviau vaisiu tyreles paragauti.

    kvapni_feja

  8. 0

    Duodavau 4 men.kai buvo tik misinuka 6 kartus po 150ml.,bet nevisada visa suvalgydavo.

    marinaaa

  9. 0

    tokiam mazyliui dar nelaikas pradeti viena valgyma pakeisti i kietaji maista. jis tik pradeda ragauti ir pratintis. O vienas pilnas pavalgymas turetu buti neanksciau kaip 5-6 men iki to laiko jiems yra tik partinimasis prie kazko naujo. o nakties ir neturi ismiegot iki 6 men kol nepradeda normaliai valgyti kieto ilgiau virskinamo maisto o arbateliu galima duot ir seip atsigert nes valgydami misinuka jie negauna atsigerimo kaip valgydami mamos piena.

    inesad

  10. 0

    Manoji kas 3 val suvalgydavo po 120 ml.

    Jolka123