Atsakymai

  1. 2

    Labai normalu,manoji ir panašiai kėlinėjasi.Nejungiu šviesos,pilnai pakanka apšvietimo iš gatvės.pasiimu pas save į lovą, pamaitinu,(valgo MP) ir vėl lėtai neduodama visiškai išsiblaškyt paguldau į lovytę.Pakeičiame pozą miegojimui toliau ir dar leidžiu šiek tiek jaust savo rankas.. ir miegame toliau.
    Nieko kisti čia nereikia,viskas labai normalu.Tiesiog vaikelis auga ir daugiau gali būdrauti.nebūtinai turi išmiegoti visą naktį.
    tai gali testis ir iki metukų ar net ilgiau.
    labai jau individualu.
    Tiesiog kuo ramiau viska darysite,tuo ir mažyliui bus paprasčiau užsnūst.
    Tikrai išmoks skirt miegojimo laikotarpį.Truputis kantrybės. :)

    Anonimas

  2. 1

    manau normalu, nes nori pavalgyti arba mamos artumo, isaugs tai

    vinipukas

  3. 1

    jeigu du tris kartus prabunda tai cia normalu, pas kitus 15 kartu prabunda :) nenoreit kad tokio amziaus vaikas miegotu kaip suauges.

    ErikaP

  4. 1

    dar maziukas,nieko nepadarysit kol peraugs tai,mums 7men taip 2-3 kart kelesi pavalgyt mp ir dar siaip neramiai miega,vartaliojasi. gal dar neramus del dantuku ir per diena gauna daug ispudziu irgi gali but priezastis.

    Juljana

  5. 1

    manau toio laiko kudikiui normalu kad keliasi.maniskiui 1m8men keliasi 2 kartus kartais buna ir daugiau.

    aronas

  6. 1

    mano mergytei 7men o nakti keliasi ir 2-3kartus bet neverkslenu manau jei vaikui reikia tai ir keliasi nenorekit kad 5men vaikas ismiegotu visa nakti yra tokiu vaiku bet retas

    Anonimas

  7. 1

    Mes esam 3men. atsibundam 1arba 2 kartus per nakti, ziurint kiek pavalgom paskutini karta. Paskutini karta valgom pries didiji miega apie 23val. Daznai einam vakare praustis, tai veikia raminanciai, ilgiau miegam. Jeigu antros dienos pusei nemiegam - tai nakti keliames tik viena karta.

    Apela

  8. 1

    tokio amziaus jei tik tiek kartu prabunda tai manau labai normalu.mano virs metuku buna prabunda 2 kart.pavalgo misinuko ir toliau miega.nematau tame jokios problemos.

    lioma

  9. 1

    Palaukt kol kudikelis paaugs.

    grirute

  10. 1

    man labai padedavo voneles su valirijonu, ipildavau usplykitu valirijonu saknu ir maudidavau pries miega

    jolakaciene