• 41ats.

    esu nepilnamete. mama mane vercia gimdyti, nepasiraso del isvalymo, ka daryti?

    Sveiki, turiu tokia problemele, man 16 metu, o mano vaikinui 18. as pastojau ir mes su vaikinu to vaiko nenorime, o mama mane vercia gimdyti, nepasiraso del isvalymo. Tetis anglijoj, tai negali grizti ir pasirasyt. Nebezinau, ka daryt.
    Tik nepradekit rasyt, kad tai tavo vaikas po to gailesies.. nesigailesiu, nes tam vaikui mes nieko gero neduosime, patys nei darbo nieko neturim, dar reikia mokslus pabaigt. Patarkite, ka daryt? Gal imanoma ja i teisma ar i kur nors paduot, kad netrugdytu mums gyvent, kaip norim?

    laura32Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mat tau 16 metu ir mama turi netrukdyt tau gyvent!! tik paklausykit kaip tu zinai kaip reik gyvent! o kai pames bernas pas ka tada spiegdama leksi? ar ne pas ta pacia mama, kuriai teismais grasinies? gyvenimas turi tokia tendencija grazinti viska bumerango principu. pagimdyk ta vargsiuka ir duok mamai auginti, gal iseis geresnis zmogus nei tu ir myles ja kaip mama. pagalvok ka darai! nes kai tikrai noresi vaiku ju gali daugiau niekada nebetureti? ka tada duosi i teisma? nelegalus abortas tai tas pats kas as atejus tau apendicita ispjauciau. atsakykit su bernu abu uz tai ka sukuret, nors neverti to mazo stebuklo esat....

    Justina24

  2. 5

    reikejo galvoti pries gulant i lova. reikejo galvoti tada apie mokslus o ne apie bi....

    jolakaciene

  3. 4

    ko cia visos jai aiskinat ir uzsipuolat?ne jusu gyvenimas nusprende daryt aborta tai nusprende..nu negaliu ziuret kaip visos cia tobulos.visi darom klaidas ir patys tik is savo klaidu mokomes.nenori negimdyk, cia tavo reikalas...tokiom temom cia neimanoma kaip matau paklausti, nes cia visos tobulybes:)pazystu daugybe moteru kurios yra pasidariusios isvalymus na ir kas cia kiekvienos reikalas.nenori vaiko tai nenori, aisku ateityje saugotis reikia ir rimciau i tai ziureti..o tau mergyt patarsiu ikalbet mama, nes kitaip nk nebus.ir neimk i galva ka sako tobulos moterys kad reikejo negult ar dar ka. nes saukstai jau po pietu.reikia platesniu paziuru moterys jau 21 amzius ir abortai yra normalus ir legalus dalykas.nereikia teisti tu moteru ar mergaiciu, nes pacios ka da nors galite suklysti.sekmes tau mergaite, subresk ir susiimk, as taves neteisinu bet ir nesmerkiu.sekmes.

    monika1112

  4. 4

    kaip atsiprasant dul***tis tai jau subrende ir dideli, o kaip prisiimt atsakomybe tada jau perjauni, nu zodziu nera tesiog, dziaukis kad tokia mama protinga ir gera turi, dar ateity dekosi jai kad neleido tokios klaidos padaryt

    Gerdute

  5. 4

    prasideda...kam gulei, ka galvojai ir t.t. nu pastojo, nu nenori vaiko - cia tik pacios klausimo autores sprendimas. neklausia gi ar gimdyti ar negimdyti.
    jei neklystu yra toks dalykas kai 16 metu asmuo gali parasyti kazkoki prasyma ir jis tampa visiskai nepriklausomas nuo tevu, na kaip 18 - metis. BET po to tevai neprivalo taves islaikyti, ismokslinti ir t.t, reiksiasi kad pati turi uz save atsakyti, save islaikyti ir pan.
    gali nebent ramiai pasikalbeti su mama, isdestyti savo argumentus ir isklausyti jos. gal kazkurios nuomone pasikeis.
    sekmes :)

    arcita

  6. 4

    ir beto taip anksti pradejus lytinius santykius,didesne tikimybe susirgti gimdos kaklelio veziu dar anksciau.

    gabija1

  7. 4

    na galiu tau patarti daugiau paieskoti internete apie isvalima,nes yra tokiu kliniku kur daro tai be tevu zinios,zinoma jei esi pasiruosus pilnai tam.O del to,kad neturesit ka jams pasiuliti,tai didele netiesa,as pirma karta pastojau ir nieko neturejau ir buvau nepilnamete,bet nepadariau klaidos ir to nedariau,kai jau turi kaska pilvuke tai ir daugiau stengiasi y prieki ,kad galetum kaska tureti savo mazyliui,na bet cia tavo teise rinktis,as pries isvalimus.Sekmes.

    gabija1

  8. 3

    Gimdyt,kas per durnas klausimas,o nenorit auginti,tai galit pasiuliti mamai,kad jus atsisakot vaiko,o ji pasiima ji globuoti.

    Jolka123

  9. 3

    vienos negali susilaukt vaiku,o kitos laisva ranka atima gyvybe.ziauru

    Anonimas

  10. 3

    Esi nepilnamete, tai ir klausyk mamos, kai suaugsi ir ateisi i prota, dar mamai padekosi.

    Smillgele