• 13ats.

    Ka daryti patarkit... Nesenei gruodi praradau tavo teti... Jis zuvo autoavarijoje....

    Man labai sunku priprasti , tecio man labai truksta...
    Mama ilgai dirba darbe, geriausia drauge nelabai to supranta nes pati nesa patyrusi ir kaip as paprasau kad man kazkaip padetu tai sako praeis ir viskas jei atrodo labai paprasta... O man taip sunku teveli as be galo mylejau ir jis gruodi zuvo toi autoavarijoje buvau ir as su mama bet mum viskas gerai..

    sidonaa2ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    galiu tave tik uzjaust ir suprats.. mano draugas irgi zuvo gruodyje.. as tada buvau tik 6 savaites nescia.. o dabar jau dekrete, laikas bega greitai netruks gims musu sunus man tai bus lyg netekties atmaina, bet kartu noreciau kad jis butu salia.. dabar turesiu musu sunui atstot ir teti ir mama.. bet toks gyvenimas, sako iseje zmones mus stebi ir padeda isaukstai.. tuo as tikiu tikek ir tu..

    villllija

  2. 6

    Laikas gydo visas zaizdas.Stenkis imtis kokios veiklos,tokios kur tavimi didziuotusi tetis budamas tenai aukstai,jis visada su tavimi,bet tik jo negali pamatyti...

    gabija1

  3. 2

    uzuojauta tau... Pasistenk kuo daugiau laiko praleisti su mama, arba draugu bury. Gal kokia megiama veikla uzsiimk, bus bent truputi lengviau, gal po biskiuka uzsimirsi.

    cooliuke

  4. 2

    Aišku, kad labai sunku. Ir suprantama, kad žiauriai liūdna, kad nuolat galvoji. Kad kyla daug sunkių jausmų. Manau, kad tikrai geriausia, kai su kuo nors gali pasikalbėt. Su mama. Apmaudu, kad artimiausia draugė nesupranta, bet gal yra dar kas nors tarp Tavo žmonių, kurie patyrė, ką reiškia netekti brangaus žmogau arba tiesio gali išklausyt Tavęs ir neskubint užsimiršti. Tam reik ne tik laiko, bet ir pasikalbėjimo, išsiverkimo, supratimo. Stiprybės.

    magnolija

  5. 2
  6. 2

    Pritariu, kad tik laikas gali uzgydyti zaizdas... Dar reikia suprasti ir tai, kad Jusu tevelis tikrai nenoretu, kad Jus kankintumetes, o ir mirusius reikia prisiminti be skausmo, o su meile, reikia jiems leisti iseiti... Nes taip reikia... Turite gyventi cia ir dabar... O skausma reikia isgyventi, nes jokie zodziai Jusu nepaguos...

    AgnesDarija

  7. 2

    Yra gedėjimo stadijos, ir kiekvienas turi jas praeiti nė vienos neaplenkdamas. Jei esi tikinti, kai liūdna, nueik į bažnyčią ir liūdesys taps skaidresnis, prasmingesnis.

    marcipana

  8. 2

    jums reikia laiko ,butu gerai su kuo isisneketi ,atsimenu man kai taip buvo issiverkdavo ir atlekvedavo paskui praejo metai kaskaip lengviau,po metu bus lengviau susitaikysi su ta mintim,stiprybes...

    Anonimas

  9. 2

    Niekas nieko negali padet... tik laikas... kad ir kaip banaliai skambetu. o tuo tarpu, pabandyk susirast koki tau patinkanti uzsiiemima.

    reda83

  10. 2

    Uzjauciu,laikykis,padet tau gali tik laikas,mes galim tik palaikyt tave.

    Jolka123